Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς στο ντέρμπι της κορυφής: Ιστιαία – ΑΟΝΑ 1-1 (φωτο & δηλωσεις)



Ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι είδαμε στην Ιστιαία για την 12η Αγωνιστική της Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας, ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι και με πολύ κόσμο στις κερκίδες.
Η ομάδα των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ από τα αποδυτήρια, μιας και με το εναρκτήριο λάκτισμα, ο Καραχάλιος πάσαρε βαθιά στον Ζήση που ήταν έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εκείνος έκανε δυνατό σουτ που αν και βρήκε τα χέρια του Μπιμπάι, πέρασε πάνω από το κεφάλι του πορτιέρο της Ιστιαίας και κατέληξε στο πλεχτό κάνοντας το 0-1 στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.
Στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα κινήσεων, ενισχυμένοι προφανώς από την ψυχολογία του προβαδίσματος στο σκορ, αν και οι ευκαιρίες ανήκαν στην ΑΕ Ισταίας.
Στο δεύτερο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν την ομάδα της Αρτάκης, αλλά δεν υπήρξε καμία καλή φάση εκατέρωθεν.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ την άμυνα της Αρτάκης και έχασαν πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν. Η πίεση αυτή τελικά έφερε αποτέλεσμα  στο 75΄ με ένα ωραίο γκολ του Χ. Ανέστη και έτσι έγινε επανεκκίνηση στο παιχνίδι.
Η Αρτάκη από την άλλη, στα λεπτά των καθυστερήσεων, έχασε τρεις φορές την ευκαιρία να φύγει από την Ιστιαία με το τρίποντο.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Νίκος Καλαβριώτης, μας δήλωσε πως μέσα από τη σελίδα του Eviagoal θέλει να στείλει τα ευχαριστήρια της ΑΕ Ιστιαίας στον υπέροχο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο 

Φάσεις από το παιχνίδι
1΄- Με το εναρκτήριο λάκτισμα η μπάλα από τον Καραχάλιο με βαθιά πάσα βρίσκει τον Ζήση που με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ, 0-1.

16΄ Σουτ από τον Τόλη Γεωργίου αποκρούει ο Ευαγγελινός και σε δεύτερο χρόνο ο Ηλίας Στεργίου την στέλνει στα δίχτυα αλλά πριν έχει υποδειχθεί οφσάιτ από τον βοηθό.
19΄ Ο Βασιλείου εκτελεί φάουλ που βρίσκει τα οριζόντιο του Ευαγγελινού.

20΄ Φάουλ του Ν. Γοργομάτη βρίσκει τον Γεωργίου που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
52΄ Ο Β. Ανέστης τροφοδοτεί τον Η. Στεργίου και εκείνος τον Καλίτση που σουτάρει στο εξωτερικό δίχτυ του Ευαγγελινού.
53΄ Κεφαλιά του Β. Ανέστη με δυσκολία διώχνει η άμυνα του ΑΟΝΑ.
69΄ Πάσα του Καραχάλιου σε Ε. Ανέστη που σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο.
71΄ Ο Χ. Ανέστης εκτελεί πλάγιο σουτ που διώχνει με ένταση ο Ευαγγελινός σε κόρνερ. Με την εκτέλεσή του, οι γηπεδούχοι χάνουν πάλι την ευκαιρία να σκοράρουν.
75΄ Ο Χ. Ανέστης παίρνει την μπάλα και μέσα στην μικρή περιοχή σουτάρει δυνατά και βρίσκει τα δίχτυα του Ευαγγελινού, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, 1-1.
84΄ Ο Α. Γοργομάτης δίνει στον Ηλία Στεργίου που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
90+ Κεφαλιά Βουγιούκα αποκρούει με δυσκολία ο Μπιμπάι.
90+ Σουτ του Καραχάλιου αποκρούει σε κόρνερ ο Μπιμπάι.
90+ Σουτ του Λουκά βγαίνει κόρνερ αφού κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου.

ΑΕ Ιστιαίας (Γουρνάς)
Μπιμπάι, Καλιβάτσι (46΄ Β. Ανέστης), Καλλίτσης, Τριανταφύλλου, Τόουρφρε, Βασιλείου (74΄ Μακρής), Στεργίου Α, Στεργίου Η, Γοργομάτης Ν, Ανέστης Χ, Γεωργίου

ΑΟΝ Αρτάκης (Αυλωνίτης)
Ευαγγελινός, Μούντριχας, Μαστροκώστας, Μάλλιαρης, Τουρκοχωρίτης, Κηρύκος, Λουκάς, Καραχάλιος, Λειβαδίτης (85΄ Βουγιούκας), Ανέστης Ε, Ζήσης (Γκέκας)

Διαιτητής: Σέγκος
Βοηθοί: Κωνστάντιος - Περιβολάρης

Έγινε η  κλήρωση για την λαχειοφόρο της ΑΕ Ιστιαίας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του παιχνιδιού με την Αρτάκη, μπροστά στην πολυπληθή κερκίδα των φιλάθλων και φίλων της ομάδας.
Ο μικρός που τράβηξε τον κλήρο, ανέδειξε μεγάλο νικητή τον αριθμό 1134 που ανήκει στον Καραδημήτρη Γιάννη
 Το δώρο που κέρδισε είναι μια τηλεόραση 40 ιντσών.

 Δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΝΑ

δείτε το φωτορεπορτάζ