Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σκύρος - Κριεζά 2-0

Την νίκη με 2-0 σημείωσε ο ΑΟ Σκύρου στο Νησί επί των Κριεζών σε ένα αγώνα όπου οι Σκυριανοί είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ένα δοκάρι και δυο κλασικες ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν, ενώ στην επανάληψη τα Κριεζά ισορρόπησαν είχαν κι αυτά ένα δοκάρι και δυο ευκαιρίες αλλά η Σκύρος ήταν πιο προσεκτική και σημείωσε δυο γκολ που της 'εδωσαν την νίκη.
Με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το κέντρο ξεκίνησε ο αγώνας και στο 20' πλησίασαν το γκολ αλλά το σουτ του Γιαλού σταμάτησε στα δοκάρια του Παπαχρήστου.
Στο 28' η Σκύρος έχασε άλλη μια ευκαιρία σε τέτ-ατε του Καραμπίνη.
Στο 34' σε απ' ευθείας ελεύθερο βολέ του γκολκίπερ Γιαλού η μπάλα έφθασε στην περιοχή των Κριεζών και ο Τσελεπής βρέθηκε απέναντι από τον Παπαχρήστο τον πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη η Σκύρος κατάφερε στο 58' να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δαλακλίδη ο Τσελεπής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κριεζών 1-0.
Μετά το γκολ τα Κριεζά αντέδρασαν και στο 70' είχαν ένα δοκάρι, ενώ έχασαν δυο κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν στο 72' και στο 79' αλλά δεν τα κατάφεραν. Αντίθετα οι γηπεδούχοι στο 80' διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά από συνδυασμό Δαλακλίδη-Καραμπίνη η μπάλα έφθασε στον Τσελεπή που σημείωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

>