Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τεράστια νίκη το Αυλωνάρι 2-1 την ΑΕΚ Χαλκίδας( video τα γκολ)

Σε ένα συγκλονιστικό αγώνα στο γήπεδο ''Ν Κούκης'' το Αυλωνάρι σημείωσε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ Χαλκίδας με 2-1.
Εξαιρετικός ο αγώνας στο πρώτο μέρος με την ΑΕΚ να έχει τον έλεγχο στο πρώτο ημίωρο να χάνει σημαντικές ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 30' και είχαν μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθούν αλλά ο Μόνος κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι μπήκε δυνατά, προηγήθηκε νωρίς με πέναλτι, έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρμα του μετά το γκολ που πέτυχε, δέχθηκε την ισοφάριση επίσης με πέναλτι που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και μάλιστα ο Διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και αποχώρησε, αλλά επανήλθε και συνεχίστηκε ο αγώνας με την εκτέλεση του πέναλτι που η ΑΕΚ ισοφάρισε και στο 78' οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της νίκης.
Στο ξεκίνημα του αγώνα το Αυλωνάρι είχε στο 5' τη πρώτη καλή στιγμή όταν ο Μόνος καθυστέρησε να διώξει την μπάλα και ο Βογιατζής παραλίγο να παραβιάσει την εστία του αλλά μετά από κόντρα η μπάλα έφυγε άουτ.
Η συνέχεια ανήκε στην ΑΕΚ που έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο 14' σε κεφαλιά του Τσιβίκα, στο 19' μετά από κόρνερ σε πλασέ του Μπασούκου, στο 25' και πάλι σε δυνατό σουτ του Μπασούκου που έδιωξε ο Πετράκης, στο 26' σε κεφαλιά του Τσιβίκα από κοντά άουτ.
Στο 36΄ το Αυλωνάρι που είχε ισορροπήσει είχε μεγάλη ευκαιρία σε διαδοχικά σουτ των Βογιατζή και Σεϊντόπουλου που έδιωξε εντυπωσιακά ο Μόνος.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι ήταν καλύτερο και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 48' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βογιατζή που κέρδισε ο Δήμου ο οποίος ανατράπηκε 1-0.
Στο 51' ο Μόνος με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ κεραυνό του Βογιατζή.
Στο 58' ο Μπασούκος κέρδισε πέναλτι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών (μάλιστα απειλήθηκε διακοπή του αγώνα από τον Διαιτητή) και εκτέλεσε εύστοχα ο Πατσατζόγλου ισοφαρίζοντας 1-1.
Στο 78' το Αυλωνάρι σημείωσε το δεύτερο του γκολ όταν σουτ του Βογιατζή έδιωξε ο Μόνος και το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σεϊντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Στο 89'  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Καραμπίνης.
Δείτε τα δύο πέναλτι και το 2ο γκολ του Αυλωναρίου
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ Κρόκος
Πετράκης, Κόκκος, Δημάς, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β,(88' Βασιλείου Δ), Σεϊντόπουλος(80' Φραγγής), Μακρής, Βογιατζής(90' Μαρούλης), Δήμου, Λαθουράς.
ΑΕΚ Χαλκίδας: Δημ Ερμήλιος.
Μόνος, Μεταξάς, Παπαδέδες, Μπισμπικόπουλος(84' Φτούλης), Παλαιολόγος, Παριανός, Μπασούκος, Λαφαζάνης, Σεϊνταραση, Πατσατζόγλου, Τσιβίκας.


>