Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τοκπασίδης ο 6ος

Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης γίνεται ο 6ος προπονητής που αποχωρεί από ομάδα της Α΄κατηγορίας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 45χρονος τεχνικός πέρυσι πέτυχε το ακατόρθωτο στον β΄γύρο του πρωταθλήματος με την ομάδα της Αυλίδας και παρέμεινε στη κατηγορία. Σήμερα ο Παναγιώτης Τοκπασίδης με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημέρωσε για το διαζύγιο με την Αυλίδα.

Η ανακοίνωση:

<< Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος απο τότε που έγινα μέλος, σαν προπονητής, αυτής της τόσο διοικητικά υγιής ομάδας. Την προηγούμενη περίοδο ζήσαμε όλοι απίστευτες στιγμές και καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Ά κατηγορία διατηρώντας ένα μεγάλο άηττητο ρεκόρ 12 αγωνιστικών κ ενώ όλοι μας ειχαν ξεγραμμένους. Ηρθε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω για το καλό της ομάδας, αφού την φετινή χρονιά δεν κατάφερα να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια! Το γιατί και το πως το γνωρίζουν μόνο όσοι ήταν καθημερινά κοντά στην ομάδα !

Φεύγοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν κ με στήριξαν αυτό το διάστημα κ γνωρίζουν την εκτίμησή μου στο πρόσωπό τους! Τέλος τους παίκτες μου, τους φροντιστές για την προσπάθεια αλλά και τον υπέροχο κόσμο της Αυλίδας για την αγάπη που μου έδειξε !
Είμαι σίγουρος πως αν δείξετε την ανάλογη συγκέντρωση και προθυμία μπορείτε να τα καταφέρεται όλοι μαζί!!!!

Έυχομαι να δουλέψω και πάλι σε αυτή την ομάδα!!!!! >>