Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αλέξ. Σπίντζος στην δεύτερη ομάδα της Μίλαν

Έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον βορειοευβοιώτη Αλέξανδρο Σπίντζο ο οποίος είναι πλέον μέλος της Ιταλικής Empoli FC, στο Τμήμα της Κ20.
Αυτό λοιπόν που έχουμε σαν εξέλιξη, είναι πως ο Βορειοευβοιώτης ποδοσφαιριστής, γιος του γνωστού προπονητή της Αναγέννησης Ιστιαίας Λάμπρου Σπίντζου, είναι πως μόνο οι τελικές υπογραφές χωρίζουν τον Αλέξανδρο για την μετακόμισή του στην ιταλική Maceratese FC.
Nα πούμε εδώ ότι η Maceratese FC είναι η δεύτερη ομάδα της Milan FC και η οποία αγωνίζεται στην Sere C του Ιταλικού πρωταθλήματος, είναι μάλιστα πρώτη στη βαθμολογία και είναι το φαβορί για την άνοδο στη Β΄.
Ο Αλέξανδρος Σπίντζος επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της Milan & Meceratese  για να στελεχώσει με την συμμετοχή του την επαγγελματική ομάδα που ανήκει αποκλειστικά στην Milan.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος θα συνεχίσει τις σπουδές του με υποτροφία σε Ιταλικό κολέγιο, στο οποίο φοιτούν οι ποδοσφαιριστές της νέας του ομάδας.

Οι γονείς του νεαρού Αλέξανδρου έχουν προσκληθεί στην Ιταλία από την Empoli & Meceratese για να είναι παρόντες στην τελική υπογραφή  του επαγγελματικού συμβολαίου μιας και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είναι μόνο 17 ετών. Μάλιστα αυτό θα γίνει χρονικά, στις αρχές του Ιανουαρίου 2016.
Μετά λοιπόν τις τελικές υπογραφές, ο Αλέξανδρος θα μετακομίσει στην πόλη της βόρειας Ιταλίας Mecerata που είναι και η έδρα της νέας του ομάδα και εκεί πια συνεχίσει την ποδοσφαιρική του ανέλιξη.
Εμείς του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.