Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντίου -ΑΟ Καρύστου 1-2 Δελτίο τύπου

 Α.Ε.Λ. – Α.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ  1 - 2
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ

Η καλή εμφάνιση για την ομάδα μας δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Καρύστου.                                        Η ομάδα μας από τη αρχή του αγώνα είχε καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και με σωστή τακτική δεν έδωσε τα περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρείς για γκολ. Μάλιστα  πολύ γρήγορα στο 12΄ο Λάμπρου με δυνατό σουτ στο αριστερό παραθυράκι του Μπανιώτη έκανε το1-0.    
 Η συνέχεια του αγώνα ήταν συναρπαστική με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δώσουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι.                                                   Η ομάδα μας θα μπορούσε να σημειώσει και ένα δεύτερο γκολ εάν ο Μπουραντάς Αποστ. ήταν ποιο προσεκτικός σε δύο περιπτώσεις αλλά και το δυνατό σουτ του Κακού δεν πέρναγε λίγο έξω από την αντίπαλη εστία, με την ομάδα τις Καρύστου στο ίδιο διάστημα  το μόνο που κατάφερνε ήταν να ανησυχεί  την ομάδα μας από στημένες φάσεις χωρίς όμως γκολ.                      Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τις Καρύστου ευτύχησε να ισοφαρίσει τον αγώνα στο 54΄με σουτ του Γεραντώνη, και στο 56΄από αδράνεια των αμυντικών σε εκτέλεση κόρνερ ο Σφυρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-2.                                 Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω  προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα δημιούργησε φάσεις για γκολ με Παπαγεωργίου, Μπούρικα και Φλώρο αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ με το τέλος του αγώνα να βρίσκει την ομάδα μας με καλή εμφάνιση χωρίς όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.  Πάνου, Μιχελή και Κούκουρα.

ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης, Αργύρης ,  Κορκόβελος , Φλώρος,  Comacka, Μπουραντάς Αθ. ( 65΄Μπούρικας ), Κακός , Λάμπρου ( 52΄Παπαγεωργίου ),         Μπουραντάς Αποστ.(78΄Αναγνώστου), Πέππας, .

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει το Σάββατο 5/12  και ώρα 15.00  στο γήπεδο Κριεζών με την τοπική ομάδα

  Με νίκη  2-0 απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Ευρίπου και καλή εμφάνιση  ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, συνέχισε η ομάδα νέων τους αγώνες για το πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Ευβοίας.                                                                                                            Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Σπυράκης και Μπουραντάς.
 Με την Αναγέννηση Ευρίπου έπαιξε και η ομάδα παίδων για το αντίστοιχο πρωτάθλημα και το τέλος του αγώνα την βρήκε νικήτρια με 3-0.