Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ηρακλής Ψαχνών-Καλαμάτα 0-1 :Ήττα "ταφόπλακα"

Ο Ηρακλης Ψαχνών ηττήθηκε από την Καλαμάτα και οι επλπίδες του για παραμονή στη Γ΄εθνική μειώθηκαν δραματικά. Οι γηπεδούχοι έδειξαν για μια ακόμη φορά σημαντικές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές τους και βυθίστηκαν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Το πιο ενδεικτικό στοιχείο της σημερινής ήττας είναι ότι ήρθε από μια ομάδα που έχει παρόμοιους στόχους με αυτόν και παρουσίασε εξίσου σημαντικές αδυναμίες.

Κοντολογίς η ήττα αυτή ίσως αποτελέσει και "ταφόπλακα" στην υπόθεση σωτηρίας και η ομάδα των Μεσσαπίων θα πρέπει να προετοιμάσει το μέλλον που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τη βρει στο τοπικό πρωτάθλημα. Το πρώτο μέρος ήταν κακό σε θέαμα με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στο 41΄να σκοράρουν με τον Ραχίμ, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Μπριλάκης είχε κόψει τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή από το πλασέ του Ότα.

Η Καλαμάτα είχε επιπλέον και 2 δοκάρια στο 52΄με τον Τορεζάνι και στο 60΄ με τον Γκίνο. Η μόνη αντίδραση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 2λεπτο 69-71 με τον Κρίστο στο 69΄μετά από σέντρα σουτ που επιχείρησε να βρίσκει το δοκάρι του Σταυράκη, ενώ στο 71΄το πλασέ του Δημητρίου πέρασε άουτ. Σε γενικές γραμμές η Καλαμάτα έφυγε με ένα εύκολο 3ποντο από τα Ψαχνά.

Χωρίς λάθη η διαιτησία του Ντουμιτρέσκου και των βοηθών Παπανδριόπουλου και Φαγκρίδα.

Ηρακλής Ψαχνών (Λ. Βασιλειάδης): Κουμής, Σπήλιος, Γκάβαλης, Σενάι, Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Καπνόπουλος (58΄ Πλατέλλας), Δημητρίου, Κρίστο, Εμρά (76΄Χασαπίδης), Καρκασίνας.

Καλαμάτα (Κ. Καλογιαννίδης):Σταυράκης, Τσόπελας, Λιόλιος, Μπαντούνας, Κασμερίδης, Τσιμικλής, Γκίνο, Ότα, Παναγιωτόπουλος (76΄Κανταρτζής), Τορεζάνι, Ραχίμ (64΄Κακαλής).