Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Χαλκίς-Κανάρης Χίου 2-0: Ερωτευμένος με τις νίκες

Ένας εξαιρετικός ΑΟ Χαλκίς στη μεγαλύτερη διάρκεια του ά ημιχρόνου νίκησε εύκολα τον Κανάρη Χίου  με 2-0 και έκανε σημαντικό βήμα (άνετης) παραμονής. Οι "νερατζούρι" συνεχίζουν αήττητοι για 6η αγωνιστική, ενώ στους τελευταίους 5 αγώνες συμπεριλαμβανομένου και του τελικού κυπέλλου,  μετράνε 4 νίκες και μια ισοπαλία. Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν δείχνει πως γίνεται όλο και καλύτερη ομάδα, και ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Το ρόστερ της Χαλκίδας έχει γεμίσει με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κάτι που επιτρέπει στον προπονητή να το διαχειρίζεται ανάλογα με τον αντίπαλο και χωρίς να πονοκεφαλιάζει σε τυχόν απουσίες. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε το ντεμπούτο του Δημήτρη Στασινόπουλου σε θέση αριστερού μπακ ο οποίος έκανε καλό παιχνίδι, όπως και ο αδελφός του Λευτέρης που "κατάπιε" πολλά χιλιόμετρα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η ακόμα μια καλή μφάνιση του Κώστα Σπανού που δείχνει αναγεννημένος, αλλά και το σκοράρισμα του Νίκου Σταματάκου που συνεχίζει να βρίσκει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για ένα ακόμη παιχνίδι.


Οι γηπεδούχοι μετά από ένα αναγνωριστκό 15λεπτο στο ξεκίνημα  έπιασαν ρυθμό στη συνέχεια οι 400 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο δημοτικό παρακολούθησαν 2 γκολ και πολλές καλές φάσεις από μια ομάδα που είχε σχέδιο στο παιχνίδι της. Τα βαριά κορμιά του Κανάρη δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τη ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της Χαλκίδας, και αν στο 18΄ η σέντρα-σουτ του Λευτέρη Στασινόπουλου πέρασε λίγο άουτ, το γκολ δεν έργησε να έρθει.

Ήταν το 23΄ με τον Λ. Στασινόπουλο να βγάζει μια υπέροχη μπαλιά στον κενό χώρο και τον Σπανό να ξεχύνεται, να περνάει τον τερματοφύλακα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι παίκτες του ΑΟΧ δεν σταμάτησαν εκεί και δυο λεπτά αργότερα ο Ντελέκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ απείλησε την εστία του Κρουσουλούδη που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 26΄ο Μπακογιάννης αρνήθηκε πέναλτι που έκανε ο Γρίγος πάνω στον Σπανό, όμως το γκολ ήρθε ένα λεπτό αργότερα. Συγκεκριμένα στο 27΄ο Βαλκάνος έφυγε σαν βέλος στην επίθεση και όταν έφτασε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σταματάκο που είχε ακολουθήσει τη φάση και αυτός με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0.

Στο 32΄η κεφαλιά του Σπανού πέρασε άουτ για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το ισχυρό προβάδισμα για τη Χαλκίδα. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ της σκορ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, εκτός από τη φάση του 54΄όταν ο Πουλάκης ευνοήθηκε από τις κόντρες και από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση αστόχησε, ενώ η ομάδα από τη Χίο είχε και ένα καλό σουτ του Σεζένια που πέρασε κοντά από το δοκάρι του Ντουμάνη άουτ στο 78.

Και η Χαλκίδα όμως είχε δυο καλές ευκαιρίες για να τριπλασιάσει τα τέρματα της στο 60΄με τη κεφαλιά του Καραμπά να περνάει άουτ, αλλά και την προβολή του Σπανού μέσα από τη περιοχή στο 80 που πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Με λάθη η διαιτησία του Μπακογιάννη και του βοηθού Τσολακίδη,

ΑΟ Χαλκίς (Μ. Σεροπιάν): Ντουμάνης, Αχείμαστος (75΄Σικαλιάς), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Τσούπρος, Λ. Στασινόπουλος, Σταματάκος (55΄Σεχολάρι), Βαλκάνος (80΄Κόσουτιτς), Σπανός, Ντελέκος, Δ. Στασινόπουλος.

ΚανάρηςΧίου (Μ. Παπαδόπουλος): Κρουσουλούδης, Βαϊτερλής (83΄Χριστοφή), Χριστόπουλος (55΄Τζιούμας), Γρίγος, Πουλάκης, Λέσι (55΄Κροτσίδας), Σαμπάνης, Χριστούλης, Ντάμπος, Σελάλα, Σεζένιας.  

Γιάννης Κικίδης