Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AO Χαλκίς: Τέλος ο Δερμιτζάκης, πάει για Ψύχο

Παρά την ανακοίνωση συνεργασίας ο Γιάννης Δερμιτζάκης κατέληξε τελικά στον ΟΦΗ και ο ΑΟ Χαλκίς βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι "νερατζούρι" βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Δαμιανού Ψύχου από τον Αχαρναϊκό. Πρόκειται για 23χρονο γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Περιστερίου (Δ΄ και Γ΄ εθνική), Ν. Ιωνία, ενώ από τον Ιούλιο του 2014 ανήκει στον Αχαρναϊκό.

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του τον Οκτώβριο του 2013 όταν σαν ποδοσφαιριστής του ΑΟ Περιστερίου αντιμετώπισε την ΑΕΚ στην Γ΄εθνική με τον αγώνα να τελειώνει ισόπαλος 0-0 και τα ΜΜΕ να ασχολούνται με τους παίκτες της ομάδας των νοτίων προαστίων. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί η απόκτηση του.

Στη Χαλκίδα έχουν αφήσει πίσω τους τη κατάκτηση του κυπέλλου και προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Κανάρη έχοντας τη νίκη και το 3ποντο ως μονόδρομο, προκειμένου να απομακρυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μουράτ Σεροπιάν δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα εκτός του Μπακομήτρου και η μάχη για την είσοδο στη 18άδα αναμένεται σκληρή.