Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τεράστια επιτυχία στους αγώνες Δυναμικού Τριάθλου στην Χαλκίδα

Την Κυριακή,στις 7 Φεβρουαρίου 2016 η καρδιά του Δυναμικού Τριάθλου χτύπαγε δυνατά στη Χαλκίδα.Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας Δυναμικού Τριάθλου για το 2016, που διοργάνωσε το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου (ΕΣΔΤ), σε συνεργασία με το γυμναστήριο Athens Sports Club στην Χαλκίδα, υπό την παγκόσμια ομοσπονδία Revolution Powerlifting Syndicate (RPS).
Είχαμε ενενήντα εννέα (99) συμμετοχές αθλητών από όλη την Ελλάδα στα αγωνίσματα των πιέσεων πάγκο (benchpress), των άρσεων θανάτου (deadlift) και του συνόλου των δύο αγωνισμάτων (pushpull). Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος παγκόσμιοι πρωταθλητές, κάτοχοι παγκοσμίων ρεκόρ, όπως οι κ.κ. Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος, Λιούρας Αθανάσιος, Ράλλης Δημήτριος, Κατσούλας Αργύριος, Καρυώτης Παναγιώτης και Στρατάκης Ιωάννης, από το Ηράκλειο Κρήτης όπου διαμένει.
Δυναμικό παρόν έδωσαν και οι αθλητές από την Εύβοια, δίνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η νεολαία της περιοχής ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.

Ενδεικτικά, να αναφέρουμε τους κ.Νέστορα Μοκάνο, Βαγγέλη Στεργίου,Βασίλη Φρατζή, Βαγγέλη Κουκουμήτρο, Βασίλη Ροδιτάκη, Κωνσταντίνο Κίτσο, Παναγιώτη Τριανταφύλλου, τον Ιωάννη Μητσιάδη και Μάριο Παύλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι παρόλο που το Δυναμικό Τρίαθλο είναι ανδροκρατούμενο άθλημα, είχαμε και τη συμμετοχή τριών (3) γυναικών, των κ. Παναγιώτα Τσόκου, Ευαγγελία Ντερέκα και Μαρία Κοροζή. Οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών ήταν υψηλές και το θέαμα που προσέφεραν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ανταμείβοντας έτσι, στο έπακρο, το πλήθος των θεατών που παρευρέθηκαν.

 Ιδιαίτερη χροιά,στην επιτυχημένη διοργάνωση, έδωσαν τα κορίτσια που χόρευαν ζούμπα, προσφέροντας εξίσου εντυπωσιακό θέαμα, όσο και οι αθλητές.
Ο πρόεδρος του ΕΣΔΤ, κ. Χρόνης Τραστόγιαννος ευχαρίστησε τους αθλητές, τους ανθρώπους του γυμναστηρίου για τη φιλοξενία και τη βοήθεια, καθώς επίσης και τον κ. Σταύρο Μακαρίου, ο οποίος, αν και εργάστηκε αθόρυβα και εθελοντικά, ήταν βασικός συντελεστής ώστε να διεξαχθεί η διοργάνωση με πλήρη επιτυχία, βοηθώντας καθοριστικά στις όποιες δυσκολίες, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας, με τις κινητοποιήσεις διάφορων κοινωνικών ομάδων.
Μακάρι η διοργάνωση να γίνει θεσμός, ώστε αφ’ ενός να συγκεντρώνονται οι κορυφαίοι αθλητές από όλη την Ελλάδα στη Χαλκίδα, αφ’ ετέρου να δώσει κίνητρο στην τοπική κοινωνία να ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, που είναι μια γνήσια έκφραση κοινωνικής δράσης.