Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξακολουθεί η Αναγέννηση Ιστιαίας να διεκδικεί την άνοδό της(Φωτορεπορτάζ)

 
Εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στην Β΄ Κατηγορία η Αναγέννηση Ιστιαίας και να φιγουράρει σαν ο αδιαφιλονίκητος διεκδικητής του τίτλου, αφού σήμερα πήρε το τρίποντο από την Αναγέννηση Μαντουδίου μέσα στην Ιστιαία.
Σε όλο τον αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο πρώτο μέρος ήταν ένας μονόλογος, αφού όλες οι ευκαιρίες ήταν δικές τους και φυσικά και το πρώτο γκολ.
Απο την άλλη το Μαντούδι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, πίεσε αρκετά την άμυνα του Δαμάσκου και είχε κάποιες καλές στιγμές για να μειώσει το σκορ. Λύγισε όμως από την πίεση των γηπεδούχων που πέτυχαν και δεύτερο τέρμα και έτσι με το 2 – 0 εξακολουθούν να βρίσκονται στην προνομιακή θέση που τους οδηγεί πιθανά στην μεγάλη Κατηγορία του νομού μας.

Φάσεις του αγώνα

11΄  Φάουλ του Μπερμπεράι και κεφαλιά του Σιάνου τερματίζει λίγο πάνω απο το οριζόντιο του Μπαρμπούνη.
13΄ Το απευθείας φάουλ του Μπερμπεράι καταλήγει ελάχιστα έξω απο το κάθετο του Μαντουδίου.
23΄ Ο Τζαφεράι διώχνει και η μπάλα φτάνει στο Πολίτη που προωθείτε, αλλά δίνει ύψος στην μπάλα και μέσα στην περιοχή αν και τετ α τετ με τον Μπαρμπούνη, δεν καταφέρνει να βρει σωστά την μπάλα και χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
31΄ Ο Πολίτης προσπαθεί να βρει την μπάλα με το κεφάλι, μπροστά σχεδόν σε κενή εστία, χωρίς επιτυχία όμως.
34΄ Ο Ασαμόα εκτελεί φάουλ λίγο κάτω από τη σέντρα και βρίσκει το κεφάλι του Νίκου Παπανδρέου μέσα στην μικρή περιοχή, ο οποίος σημαδεύει με επιτυχία τα δίχτυα του Μπαρμπούνη, 1 – 0.
36΄ Ο Πολίτης βρίσκεται μέσα στην μικρή περιοχή μόνος με τον πορτιέρο του Μαντουδίου, αργεί όμως καίρια να κοντρολάρει την μπάλα και τελικά την στέλνει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
38΄ Ο Πολίτης σε επίθεσή του με κεφαλιά σημαδεύει τα δίχτυα του Μπαρμπούνη αλλά σχεδόν στην τελική γραμμή ο Λιάκος διώχνει σωτήρια.
39΄ Ο Ασαμόα πλασάρει σε Πολίτη που βρίσκεται στην αντίπαλη μικρή περιοχή και ο δεύτερος βρίσκει την μπάλα με την μύτη του παπουτσιού, στέλνοντάς της λίγο έξω απο το κάθετο δοκάρι.
56΄ Απευθείας φάουλ του Αφένδρα πάει για τα δίχτυα του Μπαρμπούνη, εκείνος όμως με αυτοθυσία λέει «όχι» και με εκτίναξη προλαβαίνει σωτήρια και διώχνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο, αυτοτραυματιζόμενος ευτυχώς όχι σοβαρά.
67΄ Ο Μπερμπεράι εκτελεί φάουλ και ο αρχηγός των γηπεδούχων Παπανδρέου την στέλνει πάνω απο το οριζόντιο. Στη συνέχεια ο Μπαρμπούνης εκτελεί ελεύθερο και η μπάλα μετά απο δυο κόντρες φτάνει στον Κουκούρα που από δεξιά με δυνατό μακρινό σουτ, την καρφώνει στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2 – 0.
68΄ Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαμπαχμίδη να εκτελεί από κοντά γυριστό σουτ που όμως με γροθιές ο Δαμάσκος καταφέρνει να σώσει την εστία του από πλήγμα.
74΄ Μπαίνει ο Τριάντης απο δεξιά του Δαμάσκου, σχεδόν μόνος και χωρίς εμπόδιο,  φτάνει έξω απο τη μεγάλη περιοχή και τροφοδοτεί τον  Μουρκόγιαννη που τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ιστιαίας, δεν καταφέρνει να σουτάρει αφού δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα χτύπησε στο πόδι του, αναπήδησε και έτσι έχασε πολύ καλή ευκαιρία.
82΄ Το Μαντούδι εκτελεί πλάγιο, ακολουθούν δυο κόντρες και η μπάλα φτάνει στον Παπανδρέου που από το όριο σχεδόν της μεγάλης περιοχής του Δαμάσκου, στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
85΄ Ο Κουκούρας με προσωπική προσπάθεια προωθείται σχεδόν από την περιοχή της ομάδας του  και φτάνοντας μετά από κόντρες έξω από την περιοχή του Μαντουδίου, αλλάζει το παιχνίδι στον Κωνσταντακόπουλο που τετ α τετ με τον Μπαρμπούνη, δεν προλαβαίνει να ενεργήσει μιας και ο έμπειρος πορτιέρο μπλοκάρει πέφτοντας στα πόδια του επιθετικού της Ιστιαίας.

Θα ακολουθήσει Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - Ελάτε πάλι αργότερα

Αναγέννηση Ιστιαίας
Δαμάσκος, Αφένδρας (73΄ Πετής), Τζαφεράι, Παπανδρέου, Γλύκος, Σταματούλας, Κουκούρας, Σιάνος, Πολίτης (77΄ Κωνσταντακόπουλος), Μπερμπεράι, Ασαμόα (90΄ Μιχαηλίδης)

Αναγέννηση Μαντουδίου
Μπαρμπούνης, Τάρλας, Πουλιπούλης, Τσικτσίρης, Λουκάς, Μουργκόγιαννης, Μπαμπαχμίδης, Παπανδρέου, Τριάντης, Βούλγαρης (76΄ Μπαλατσός)

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Δάλας - Λιαγκάκης