Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη παραμονής η Αυλίδα μέσα στην Τριάδα

Σπουδαία νίκη σημείωσε η Αυλίδα μέσα στην Τριάδα, μια νίκη παραμονής που συνοδεύτηκε με εξαιρετική απόδοση σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.
Με την Αυλίδα να πατάει καλύτερα ξεκίνησε ο αγώνας και στο 14' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σουτ του Ελευθερίου έδιωξε ο Κουρούπης λίγο πριν τα δίχτυα.
Στο 23' Βαρσαμάς και Προβής μπήκαν με ένα-δύο στην περιοχή αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί του Παντριαδικού κι' έδιωξαν.
Στο 33' απείλησε ο Παντριαδικός με τον Χασάνδρα να μην προλαβαίνει να πλασάρει από κοντά μετά από παράλληλη σέντρα του Τσούτση.
Στο 36' Η Αυλίδα πλησίασε στο γκολ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βισβίνη ο Κάκιος έπιασε κεφαλιά αλλά ο Μπασινάς εντυπωσιακά έσωσε την εστία του.
Στην επανάληψη οι γηπεδο΄λυχοι ανέβασαν απόδοση και άρχιζαν να πιέζουν την εστία του Ντελέκου αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τον Κουϊμτζίδη από κοντά να επιχειρεί πλασέ αλλά ο Ντελέκος έσωσε την εστία του.
Στο 84' σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Ελευθερίου δέχθηκε μπαλιά τρύπα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μπασινά ανοίγοντας το σκορ για την Αυλίδα 0-1.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε ένα κουβάρι  τους παίκτες της Αυλίδας να πανηγυρίζουν την σπουδαία νίκη σωτηρίας.
Παντριαδικός: Βογιατζής Αγγ.
Μπασινάς, Καραμπέτσος, Ρούσσος, Κουρούπης, Πουρνής, Καλοχωρίδης (24' λ.τρ. Γκρινιάρης), Χασάνδρας Γ., Σιαράπης, Τσούτσης, Κουϊμτζίδης, Χασάνδρας Δημ (87' Παπακωνσταντίνου).
ΑΟ Αυλίδας:  Ρόγκας Νικ.
Ντελέκος, Τζαφέρος, Βισβίνης (76' Λουκάς), Κουτσαυλής, Καρλατήρας, Χιούσκα, Γιαλός, Κάκιος, Ελευθερίου Χαρ., Βαρσαμάς, Προβής (81' Σαλεμής).