Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2016: Ταμυναϊκός 7 αστέρων 2-1 τον εξαιρετικό Ολυμπιακό.

Σε ένα σπουδαίο σε ποιότητα αγώνα ο Ταμυναϊκός πιάνοντας υψηλά στάνταρ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πήρε την νίκη από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό Χαλκίδας και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση και όλο το Αλιβέρι ετοιμάζεται για το ντέρμπι της χρονιάς την επόμενη Κυριακή.
Από το 1ο μέχρι το 20' από το 35' μέχρι το 45' και σε όλο το 2ο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός έπιασε σπουδαία απόδοση και χειροκροτήθηκε από το γεμάτο και πάλι Τσαρπάλειο Δημ. Γήπεδο.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα και στο 4' δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή με σέντρα του Κούρτη που έδιωξε σε κόρνερ η άμυνα του Ολυμπιακού. Μετά την εκτέλεση του κεφαλιά του Σταμέλου πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σολογιάννη,
Στο 7' εξαιρετικός συνδυασμός Κρόκου - Λύκου κόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς.
Μετά το 20' ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και στο 31' είχε μια καλή ευκαιρία όταν γυριστό σουτ του Μπαϊμπάκη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 37' Εκτέλεση φάουλ του Καρατζά έδιωξε στην κάτω αριστερή γωνιά του και με την βοήθεια των αμυντικών ο Σολογιάννης σε κόρνερ.
Στο 44' μακρινό σουτ του Σκριβάνου Δ-Π έφυγε άουτ.
Στο 45' μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Θωμά -Κούρτη ο δεύτερος επιχείρησε παράλληλη σέντρα αλλά δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά αλλά για ένα μόνο πεντάλεπτο χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Ζωντού.
Στο 51' οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο γκολ όταν ο Κοντραζόυ πάσαρε στον αμαρκάριστο Φωτιά που από κοντά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 55' ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά ο Σταμέλος με δυνατ΄κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στο 78' ο Ταμυναϊκός διπλασίασε το τέρματα του με ένα εκπληκτικό γυριστό σουτ του Δήμου μετά από σέντρα του Σταμέλου 2-0.
Στο 87' είδε την δεύτερη κίτρινη ο Κοντραζίου και αποβλήθηκε.
Στο 90' ο Ολυμπιακός μείωσε το σκορ με πλασέ του Σκριβάνο Π-Λ 2-1.
Στο 91' αποβλήθηκε με δυο διαδοχικές για διαμαρτυρία κίτρινες ο Σταύρου του Ολυμπιακού.
Ταμυναϊκός: Δ. Λύκος
Ζωντός, Κρόκος (46' Κιούσης), Πιλάτης Καρατζάς, Θωμάς, Λύκος Δ, Φωτιάς, Σταμέλος, Κοντραζίου, Κούρτης, Δήμου (82' Λύκος Μ).
Ολυμπιακός: Τοκπασίδης -Ιωαννίδης.
Σολογιάννης, Αγγελάτος, Καρβέλης, Σταύρου, Αντωνόπουλος, Μουσάϊ, Τζάβρας, Δάσκος (87' Τσίμπος), Αντωνάτος (54' Σκριβάνος Π-Λ), Σκριβάνς Π-Δ, Μπαϊμπάκης (74' Ιωαννίδης).

>