Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σαν σήμερα 21 Μαρτίου 2016: Με άρωμα πρωταθλητή η νίκη της Αναγέννησης Ιστιαίας (Video οι πανηγυρισμοί)

Νίκη με άρωμα πρωταθλητή πήρε η Αναγέννηση Ιστιαίας με 3-1, στο ντέρμπι κορυφής με την Δόξα Προκοπίου στο γήπεδο Ηλίας Κουτσουφλάκης.
Έτσι το Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικά ανήκε στην Ιστιαία, μιας και οι δυο ομάδες της πόλης όχι μόνο νίκησαν, αλλά φιγουράρουν για πρωτάθλημα.
Όπως γράψαμε και χθες, η Δόξα Προκοπίου είχε τον πρώτο λόγο των κινήσεων σχεδόν στο πρώτο μισάωρο, ενώ στο πρώτο τέταρτο θα μπορούσε να είχε σκοράρει.
Η απόδοση της Αναγέννησης άλλαξε μετά το πρώτο γκολ του Ασαμόα στο 26΄ και αιφνιδίασε την άμυνα του Ευαγγελινού άλλες δύο φορές.
Έτσι πλέον, μετά και τη χτεσινή ισοπαλία του Ερμή Πηλίου, η Αναγέννηση φιγουράρει όχι μόνο στην κορυφή με 62 βαθμούς και έχοντας διαφορά τριών και πέντε βαθμών από το Πήλι και το Προκόπι αντίστοιχα, αλλά βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στα μεγάλα σαλόνια της Α΄  Κατηγορίας.
Μετά την νίκη της ομάδας, παίκτες και παράγοντες πανηγύρισαν μέσα στα αποδυτήρια και συνέχισαν μέχρι αργά σε γνωστό στέκι της Ιστιαίας
(δείτε το φωτορεπορτάζ αλλά και τα video).

Φάσεις του αγώνα

6΄  Ψιλοκρεμαστό σουτ του Ανδρέου περνάει  πάνω απο το οριζόντιο του Δαμάσκου.
13΄ Δυνατό σουτ του Κανελλόπουλου έξω απο την περιοχή, με δυσκολία ο Δαμάσκος με τα ακροδάχτυλα στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του.
26΄ Ο Μπερμπεράι πλασάρει στο Ασαμόα ο οποίος μόνος προωθείται απο αριστερά, η άμυνα παγώνει και ζητάει οφ σάιντ, ο κ. Σέγκος δείχνε  να συνεχιστεί το παιχνίδι και έτσι ο επιθετικός της Αναγέννησης βρίσκεται τετ α τετ με τον Ευαγγελινό και με ευκολία βρίσκει τα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.
28΄ Ο Πολίτης μόνος με Ευαγγελινός χάνει καλή ευκαιρία, αφού ο πορτιέρο προλαβαίνει να του κλέψει την μπάλα.
31΄ Σουτ του Μπερμπεράι, με αυκολία ο Ευαγγελινός μπλοκάρει σταθερά.
39΄ Κεγαλιά του Ανδρέου με στόχο τη γωνία του Δαμάσκου, σώζει με θεαματική εκτίναξη ο δεύτερος.
44΄ Ο Ασαμόα σε μια ξαφνική αντεπίθεση μπαίνει μόνος και με ατομική προσπάθεια τριπλάρει δυο αμυνόμενους και για άλλη μια φορά μόνος με τον Ευαγγελινό, πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκόλ, 0 – 2.
46΄ Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Κουκούρας καταφέρνει να τριπλάρει τον Ευαγγελινό, να ξεφύγει πλάγια και να σουτάρει όμως πάνω στο σώμα του πορτιέρο της Δόξας.
47΄ Ο Κουκούρας μπαίνει στην περιοχή και δίνει παράλληλη μπαλιά στον Σωκράτη Πολίτη στην άλλη άκρη της περιοχής, που βρισκόμενος σε κενή εστία, δεν δυσκολεύεται να κάνει το 0 – 3.
49΄ Κεφαλιά του Κουρκουλιώτη, διώχνει σχετικά δύσκολα ο Δαμάσκος σε κόρνερ.
66΄ Βαθειά μπαλιά του Κουρκουλιώτη στο Δημάκο που σουτάρει απο τη γωνία της περιοχής αλλά ο Δαμάσκος πέφτει και σώζει την εστία του.
68΄ Ο Δημάκος εκτελέι κόρνερ και με το κεφάλι ο Ανδρέου βρίσκει τα δίχτυα του Δαμάσκου, πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για την Δόξα, 1 – 3.
70΄ Κεφαλιά του Γιάννη Κουτσουφλάκη βγαίνει λίγο άουτ.
80΄ Ο Κουκούρας μπαίνει στην περιοχή και αν και είναι σχεδόν δυο μέτρα από την τελική γραμμή δεν καταφέρνει να βρει στόχο μιας και ο Κουρκουλιώτης με το κεφάλι διώχνει. Στην πρσπάθειά του ο Κουκούρας να ξαναβρεί την μπάλα, σήκωσε το πόδι του στο σκυμμένο κεφάλι του Κουρκουλιώτη τον οποίο και χτύπησε και είδε αμέσως την εσχάτη των ποινών.
83΄ Η βαθειά μπαλιά του Μορφούλη βρίσκει το κεφάλι του Κουτσουφλάκη και απο εκεί βγαίνει πάνω απο το οριζόντιο του Δαμάσκου.

Δόξα Προκοπίου (Κουτσουφλάκης Γ)
Ευαγγελινός, Μορφούλης Γ, Κουρκουλιώτης, Τσιπτσής, Ανδρέου, Κανελλόπουλος (69΄ Δανέλης), Δημάκος, Καλάης (49΄ Σταμούλος), Κουτσουφλάκης, Σιγανός, Μορφούλης Α (88΄ Σοφρώνης)

Αναγέννηση Ιστιαίας (Σπίντζος Λ)
Δαμάσκος, Θεοχάρης, Τζαφεράι, Παπανδρεου, Γλύκος, Σταματούλας, Κουκούρας, Αφένδρας, Πολίτης (75΄ Πεττής Μ), Μπερμπεράι (90+ Λεκοσιώτης), Ασαμόα (75΄ Θεοδώρου)

Διαιτητής : Σέγγκος Γ

Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ (θα ακολουθησει και VIDEO)