Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αγγελόπουλος και Κοσμάς οι πρώτοι του Βορρά

Για άλλη μια φορά, ο Χρήστος Κοσμάς της Αναγέννησης Γιάλτρων, ξεχώρισε σαν πρώτος σκόρερ  στην Γ΄ Κατηγορία του Βόρειο Ομίλου με 17 γκολ.
Ο Χρήστος και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ στην Κατηγορίαμε και μάλιστα ήταν από τους MVP που ξεχωρίσαμε για την περασμένη χρονιά.
Φέτος όμως η πρώτη θέση στην Γ΄ Κατηγορία μοιράζεται μεταξύ του Χρήστου Κασμά και του ταλαντούχου 19χρονου Κώστα Αγγελόπουλου ο οποίος έπαιξε με τον  πρωταθλητή Ευβοϊκού Γουβών, προέρχεται δε από την ΑΕ Ιστιαίας.
Πολλά μπράβο και στους δυο ποδοσφαιριστές και ευχόμαστε να έχουν ξεχωριστή ποδοσφαιρική πορεία. Θα μας επιτρέψει πιστεύουμε ο Χρήστος, να εξάρουμε το ταλέντο του  νεαρού Κώστα, κάτι που έχει φανεί σχεδόν εξ αρχής. Μη ξεχνάμε το γεγονός πως ο Κώστας αν και μικρός σε ηλικία, έχει αγωνιστεί στο πρόσφατο παρελθόν στις συνθέσεις του πρωταθλήματος της ΑΕ Ιστιαίας, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.
Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως την δεύτερη θέση στους σκόρερ της κατηγορίας καταλαμβάνουν οι Αλεξίου και Χουβαρδάς του Βυζαντίου Νέου Πύργου που πέτυχαν 16 γκολ, ενώ η Τρίτη ανήκει και πάλι στον Ευβοϊκό Γουβών αφού εκεί βρίσκεται ο Στραφιώτης με 14 γκολ.
Αξίζει επίσης να πούμε ότι στην πρώτη δεκάδα, βρίσκονται παίκτες σχεδόν από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.