Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σήμερα το παιχνίδι ΑΕ Ιστιαίας - Αίολος Καρπενησίου, στις 17:00

Toν Αίολο Καρπενησίου αντιμετωπίζει σήμερα η ομάδα των πρωταθλητών Εύβοιας.
Το παιχνίδι κρίνεται πολύ σημαντικό, μιας και αν η Ιστιαία καταφέρει να πάρει το τρίποντο, θα φιγουράρει σαν αδιαφιλονίκητο φαβορί για την απόκτηση ενός εκ των δυο εισιτηρίων ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Να θυμίσουμε ότι η Ιστιαία είναι 2η στον όμιλο με 6 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Θήβας είναι πρώτος με 7 ( και σήμερα αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ολυμπιακό Λαμίας).
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Ιστιαίας και είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Να σημειώσουμε εδώ πως ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και έχει «χάσει το τρένο» της ανόδου στην πιο πάνω κατηγορία. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο 86΄ παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για άνοδο. Στο συγκεκριμένο ματς έχασε με απευθείας κόκκινη τους: Μπάμπη Τριανταφυλλόποπουλο, Γιάννη Ηλιάδη και Ντένις Καραχαλίδη και οι οποίοι σήμερα θα απουσιάζουν για το λόγο αυτό από τον πάγκο του Αίλολου.
η επιστολή του κ. Δημόπουλου 
Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είναι ο Βάϊος Τσιτσανούδης από την Λάρισα με βοηθούς τους Απόστολο Τσαπράζη και Κωνσταντίνο Σταϊκο.

Επίσης σημαντικός είναι και ο 12ος παίκτης της ομάδας της Ιστιαίας, ο κόσμος της δηλαδή, ο οποίος την έχει στηρίξει μέχρι σήμερα τόσο στο Καρπενήσι όδο και μέσα στην Ιστιαία.
Ας είμαστε λοιπόν όλοι εκεί, να ενισχύσουμε την ομάδα της Ιστιαίας.

Σημείωση:  Για τον κρίσιμο αγώνα μπαράζ της Α.Ε. Ιστιαίας και την ώρα που διεξάγετε το Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου, κάνει λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Βασίλειος Δημόπουλος ο οποίος ζητά την μετάθεση του  συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού κατά μιάμιση ώρα τουλάχιστον, τονίζοντας πως «ποτέ δεν είναι αργά…»