Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με τις ευχές όλης της Εύβοιας αναχώρησε ο Ηρακλής για τον Βόλο

Την τελευταία προπόνηση τους έκαναν στο Κλειστό της Κανηθου οι παίκτες του Ηρακλή Χαλκίδας για τους αγώνες του Final  4.

Η ομάδα σήμερα  το μεσημέρι αναχώρησε  για την πόλη του Βόλου για να μπορέσει να προετοιμασθεί καλύτερα και να κάνει προπονήσεις και στο γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες.

Η προσπάθεια ξεκινάει την Παρασκευή και όλοι είναι αισιόδοξοι για την παρουσία τους στους αγώνες για άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Ο προπονητής Σπύρος Γκολιτσης σε μια σύντομη αναφορά του στους αγώνες μπαράζ μας τόνισε ότι η ομάδα είναι έτοιμη και χωρίς προβλήματα πάει στον Βολο για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και να επιστρέψει με την άνοδο στις αποσκευές της.

Όσο αφορά σε ερώτηση μας για την κλήρωση των αγώνων ο κύριος Γκολιτσης μας είπε ότι ''η κλήρωση δεν είναι κάτι που κοιτάμε γιατί έτσι και αλλιώς όλοι παίζουν με όλους , τους αντιπάλους τους ξέρουμε και όλοι οι αγώνες κρύβουν τους κινδύνους τους.  Αρα εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο μας''.

Έντονο το ενδιαφέρον που δείχνουν πολλοί φίλαθλοι της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS οι οποίοι ήδη προχώρησαν σε κρατήσεις σε ξενοδοχεία της πόλης του Βόλου και της περιοχής του Πηλίου ώστε το τριήμερο 6-8 Μαΐου να ενισχύσουν από κοντά την ομάδα  στο τουρνουά ανόδου για την Volley League στο κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου.

(πληροφορίες για κρατήσεις ξενοδοχείων Evioramatours Τ. 22210 81420 & 81620)

1η αγωνιστική (6/5)
18.00 Παλλήνη - Ηρακλής Χαλκίδας 
20.00 Κύζικος Νέας Περάμου - Νίκη Αιγινίου

2η αγωνστική (7/5)
17.00 Κύζικος - Παλλήνη
19.00 Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Χαλκίδας

3η αγωνιστική (8/5)
14.00 Ηρακλής Χαλκίδας - Κύζικος
16.00 Παλλήνη - Νίκη Αιγινίου

Επίσης ανακοινώνεται ότι όσοι φίλαθλοι επιθυμούν το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 να παρακολουθήσουν τον σημαντικό αγώνα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS με τη Νίκη Αιγινίου (19:00) μπορούν να κάνουν κράτηση θέσης στο λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 14:30 από το πάρκινγκ (έναντι) Αντιπεριφέρειας Στερεάς Ελλάδας πρώην Νομαρχίας Εύβοιας.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων (20 ευρώ/ατομο) στο τηλ. 2221081420 & 81620 στο Evioramatours για τον ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS.