Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζουν με νίκες οι Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας (φωτορεπορτάζ)

Βορειευβοιώτικο ντέρμπι παλαιμάχων είχαμε στο γήπεδο Γιάλτρων χτές το απόγευμα, ,μεταξύ των Παλαιμάχων Γιαλτραϊκού και των Παλαιμάχων Βόρειας Εύβοιας.
Ένα ντέρμπι που την νίκη πήραν οι φιλοξενούμενοι  0-3  και έτσι μετα την 2η συνεχομενη νίκη τους,  φιγουράρουν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 6 βαθμούς, μαζί με τους Παλαίμαχους Ηρακλή Ψαχνών.

Οι Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας σε γενικές γραμμές είχαν την πρωτοβουλία του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν πολύ καλές στιγμές και χαμένες ευκαιρίες.

Το πρώτο γκολ για τους Παλαίμαχους Βόρειας Εύβοιας ήλθε στο 13΄ με τον Κερασιώτη να βρίσκει τα δίχτυα από κοντά ( 0 – 1 ), ενώ στο 22΄ ο Μισιρλής εκτέλεσε φάουλ και βρήκε απευθείας την γωνία των διχτυών του Γεροδήμου κάνοντας το 0-2. Το  0-3 έγινε στο 37΄ με τον Μισιρλή και πάλι μετά από πάσα του Γαβριήλ, σκορ που ήταν και το τελικό, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος.
Από τους Γηπεδούχους ξεχώρισε η απόδοση του Γεροδήμου και Παππά που είχε δυό δοκάρια.


Παλαίμαχοι Γιαλτραϊκού (Κοσμάς):

Γεροδήμος Γ, Ντούσης, Κορτέσης, Τριβέλης, Μανώλης, Γεροδήμος Β, Ταφραλής, Παππάς, Βισβαρδής, Ιμέρι, Παλαιολόγος, Ζαχαριάδης, Βαμβακίδης, Χριστοφάκης, Νασαίος, Αργυρίου




Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας (Σταματίου):

Λορίδας, Τριανταφύλλου Ι, Παπαδιώτης, Τσελίκας, Ζουπανιώτης, Κερασιώτης, Ποζαπαλίδης, Μάκρας, Κυρπισλίδης, Μισιρλής, Γαβριήλ, Μπαλαλάς, Βασιλείου, Τριανταφύλλου Α, Παπαευσταθίου, Βογιατζής, Γιαννάκης, Τσώνος, Μπαρμπούνης, Σταματίου



Διαιτητής: Αντώνης - Γιάννης Λιαγκάκης
Βοηθός: Ρουμελιώτης