Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών


Οι παλάιμαχοι της Βόρειας Εύβοιας κέρδισαν τους Παλαίμαχους Ηρακλή Ψαχνών 2-1, σε ένα ντέρμπι κορυφής που έγινε χτές στο γήπεδο της Ιστιαίας.
Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος παλαιμάχων στον Βόρειο Όμιλο και οι δύο ομάδες που σήμερα ήταν αντίπαλες, θα συνεχίσουν και στην επόμενη φάση που ξεκινά την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Η ομάδα της Βόρειας Εύβοιας προηγήθηκε δύο φορές, ενώ και τα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Να αναφέρουμε επίσης πως ο Χρήστος Καρατσόλιας, έπιασε πέναλτι, αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμα πως το ταλέντο και η ικανότητα δεν έχει ηλικία.
Συγκεκριμένα στο 10΄  ο Χρήστος Καρατσόλιας χρεώθηκε με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σταθαράς, με τον πορτιέρο της Βόρειας Εύβοιας να σώζει την εστία του.
Αμέσως μετά, στο 17', οι βορειοευβοιώτες κατάφεραν να προηγηθούν αφού ο Παπαευσταθίου έκλεψε την μπάλα και ενώ ο Ι. Σταθαράς βγήκε για να τον ανακόψει, εκείνος έστειλε την μπάλα προς το δεύτερο δοκάρι όπου βρισκόταν ο Ρούλης Κυρπισλίδης, ο οποίος με ένα χαλαρό πλασέ από κοντά έστειλε την έστειλε στα δίχτυα, 1 – 0.
Η ισοφάριση ήλθε στο 25΄ με τον Παϊραμίδη να πλασάρει στον  Παπακυριάκου και εκείνος να τερματίζει στα δίχτυα του Καρατσόλια, 1 – 1.
Το τελικό 2 – 1 δοφορφώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, με ωραία προσπάθεια του Ρούλη Κυρπισλίδη που δέχτηκε την ασίστ από τον Γαβριήλ.

Παλαίμαχοι Βόρειας Εύβοιας:
Καρατσόλιας, Μάκρας, Κρυσταλόγιαννης, Κερασιώτης, Τσελίκας, Παπαευσταθίου, Τσώνος, Τριανταφύλλου Α, Κυρπισλίδης, Μισιρλής, Γαβριήλ / Παπαδιώτης, Τριανταφύλλου Ι, Βογιατζής, Παπαδιώτης, Σκιαθίτης, Σταματίου, Μπαρμπούνης Χ, Ζουπανιώτης, Καρακάξης, Μακαντάσης



Παλαίμαχοι Ηρακλή Ψαχνών:
Σταθαράς Ι, Κουνής, Μπαζιώτης, Αγουρίδας Θ, Γιαννούτσος, Αγουρίδας Γ, Παϊραμίδης, Βογιατζής, Γαβριήλ, Σταθαράς Σ, Παπακυριακού, Σούλιος, Μώρος, Μυστριώτης, Χαρέμης



Διαιτητής: Αντώνης - Γιάννης Λιαγκάκης
Βοηθοί: Παυλάτος - Ρουμελιώτης

Δείτε φωτορεπορτάζ και video με την απόκρουση του πέναλτι απο τον Χ. Καρατσόλια