Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Γ.Α.Σ.Ευβοϊκός: Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με ένα ασημένιο μετάλλιο, θέσεις στην οκτάδα και καλά πλασαρίσματα επέστρεψε η προαγωνιστική ομάδα από τους Πανελλήνιους Αγώνες 11-12 ετών στο Περιστέρι και 9-10 ετών στο Χαϊδάρι, το τριήμερο 24-26 Ιουνίου, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ).
Το μετάλλιο για την προαγωνιστική μας ομάδα το κατέκτησε η 11χρονη Χαμαλίδη Αναστασία στα 400 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 4:21:60, επίσης κατετάγη 7η στα 200 μέτρα ελεύθερο και 6η στα 200 μέτρα ύπτιο.
Επίσης με εξαιρετική εμφάνιση και θέση στο οκτάδα κολύμπησε η 9χρονη Τσακρίγκινα-Μουράτ Αλεξάνδρα όπου κατετάγη 7η στα 50 μέτρα ελεύθερο και 8η στα 50 μέτρα ύπτιο.
Συμμετείχαν επίσης με καλούς χρόνους και καλά πλασαρίσματα στα αγωνίσματα τους οι:
Καλυβάκη Κατερίνα, Λαγούδης Χριστόφορος, Εμμανουηλίδης Ξενοφών, Φρουδαράκη Γεωργία, Γλωσσιώτη Κωνσταντίνα, Βελέντζας Δημήτρης Μούτουπας Κωνσταντίνος, Ιωαννίδης Ιορδάνης, Δριχούτη Ευαγγελίνα,   Σκαρλής Παρασκευάς

Επίσης η αγωνιστική ομάδα συμμετείχε με έξι αθλητές-τριες, στους Δελφίδιους αγώνες που διοργάνωσε ο Γ.Σ. Αιγάλεω, το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του Αιγαλέου, με την συμμετοχή 500 αθλητών-τριων από την Αθήνα κυρίως.
Οι αθλητές του Ευβοϊκού ΓΑΣ κατέκτησαν 8 μετάλλια συνολικά ( 3 χρυσά – 5 ασημένια) , κολυμπώντας θαυμάσια, ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κολύμβησης.
Οι αθλητές που συμμετείχαν :
Αγγελόπουλος Μιχάλης, Μπουζάλας Γιώργος, Χαμαλίδης Απόστολος, Αναστασίου Άννα, Σαμαρτζή Γεωργία, Χροναίου Κατερίνα.

Ο Ευβοϊκός ΓΑΣ συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους και την προσπάθεια τους.

Ευβοϊκός Γ.Α.Σ.