Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Καθίσματα για το γήπεδο της Ιστιαίας

Σε μια ευχάριστη έκπληξη βρεθήκαμε σήμερα το πρωί, όταν για προσωπική μας εργασία βρεθήκαμε έξω από το γήπεδο της Ιστιαίας.
Εκεί λοιπόν, βρισκόταν ένα φορτηγάκι της Περιφέρειας και δίπλα του ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς καθώς και ο Θάνος Τσάντζαλος, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.
Εμείς λοιπόν δε χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τι συμβαίνει και ο κ. Κοντζιάς μας ενημέρωσε πως μόλις είχε φτάσει το συγκεκριμένο φορτηγάκι με 150 καθίσματα γα τις κερκίδες του γηπέδου.
Όπως  μας είπε ο κ. Κοντζιάς, είχε μεταφέρει αίτημά του προς τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και ο οποίος με ενέργειες του, εξασφάλισε αυτά τα 150 χρησιμοποιημένα καθίσματα από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μάλιστα  ο Αντιπεριφερειαρχης προέτρεψε τον κ. Τσάντζαλο, πριν τα καθίσματα τοποθετηθούν στην τελική τους θέση, να φρεσκαριστούν και να βαφτούν.
Τα καθίσματα ξεφορτώθηκαν στο χώρο του γηπέδου και είναι πλέον στη διάθεση του Δήμου και των ομάδων της πόλης, ώστε να εξυπηρετήσουν τελικά τους φιλάθλους της.
Εμείς θα πούμε «πάντα τέτοια!».

Δείτε φωτορεπορτάζ