Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπύρος Δημόπουλος: "Δεν πάμε πουθενά"

Πριν καλά-καλά περάσουν 24 ώρες από την επίσκεψη του στην Χαλκίδα και τις διαβεβαίωσεις που έδωσε ενώπιον του ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς ότι η πρόθεση του είναι να μετακινηθεί η Ελευσίνα στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, ο Σπύρος Δημόπουλος κάνει στροφή 180 μοιρών. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού στην ανοιχτή συγκέντρωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής παρουσία οπαδών, παλαιμάχων και παραγόντων της περιοχής απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησης της ομάδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα μάλιστα με το footballleaguenews.gr ο πρόεδρος της Ελευσίνας ξεκαθάρισε ότι: "Ο Πανελευσινιακός δεν πρόκειται να παει πουθενά", ενώ πρανήγγειλε αλλαγή στο καταστατικό που να μην επιτρέπει τη μετακίνηση του συλλόγου. Στη Χαλκίδα δεν ανησυχούν για τα όσα ανέφερε ο "Φούκος" καθώς γνώριζαν ότι η στάση αυτή ήταν επιβεβλημένη.

Εκεί που επικρατεί ανησυχία είναι στους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι βλέπουν ότι υπάρχει στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί προπονητής, δεν έχουν γίνει συζητήσεις μς ποδοσφαιριστές για παραμονή, ούτε προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν ανεξάρτητα από την κατηγορία που θ' αγωνίζεται η ομάδα.