Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ξεκίνησε το 6ο τουρνουά 5χ5 στις Ροβιές

To 6o τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 των Ροβιών έχει ανοίξει ήδη τις "πύλες" του και είναι πια σε εξέλιξη το πιο σημαντικό καλοκαιρινό αθλητικό event στη Βόρεια Εύβοια!
Η νεολαία των Ροβιών με εξαιρετική προσπάθεια κάθε χρόνο, φιλοξενεί στο γήπεδο 5χ5 το σύνολο σχεδόν των fun του ποδοσφαίρου από τη Βόρεια Εύβοια.
Η διοργάνωση έκανε δειλά τα πρώτα της αναγνωριστικά βήματα το 2011 όπου 23 ομάδες δήλωσαν συμμετοχή, αριθμός που δημιούργησε προσδοκίες για τη συνέχεια. Το 2012 ήταν η χρονιά της επιβεβαίωσης. Οι 23 ομάδες έγιναν 25 και τα παιδιά του οργανωτικού με συντονισμένη προσπάθεια και σε συνεργασία με το Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης - Αγίας Άννας άλλαξαν τον τάπητα του γηπέδου, το καλοκαίρι του 2013.
Το νερό είχε μπει πια στο αυλάκι, οι ομάδες διαρκώς αυξάνονταν και οι απαιτήσεις μεγάλωναν! Τα παιδιά των Ροβιών έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά, και χρόνο με το χρόνο δημιουργούσαν διαρκώς βελτιώσεις, έφτιαξαν νέες προσθήκες  και δημιούργησαν με άοκνη δουλειά ένα εξαιρετικό υποδομικό υπόβαθρο.
Φτάσαμε έτσι στο φετινό καλοκαίρι όπου πλέον οι αυτοσχέδιες ομάδες που συμμετέχουν έφτασαν τις 33! Αριθμός ασύλληπτος για συμμετέχοντες σε αθλητική διοργάνωση στη Βόρεια Έυβοια, διοργάνωση η  οποία πλέον διαρκεί 17 ολόκληρες ημέρες με 52 αγώνες στη φάση των ομίλων, και 16 στα νοκ-άουτ μέχρι και τους τελικούς.
Ο κόσμος των Ροβιών αλλά και ευρύτερα της περιοχής έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση και συρρέει καθημερινά στο γηπεδάκι για να απολαύσει τους αγώνες!
Ο εμπορικός κόσμος όλης της Βόρειας Εύβοιας στηρίζει πλέον χορηγικά το τουρνουά, αφού πάνω από 100 χορηγοί πλέον βοηθούν και στηρίζουν οικονομικά τη διοργάνωση γεγονός που από μόνο του καταδεικνύει την έκταση που έχει λάβει! Πάνω από 45 νεαροί εθελοντές εργάζονται άοκνα τουλάχιστον δύο μήνες πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του τουρνουά, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την εξέλιξή του! Και όταν λέμε νεολαία, εννοούμε νεολαία, αφού μπροστάρης στην προσπάθεια είναι ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου των Ροβιών Γιώργος Μαρούδης ο οποίος είναι 26 ετών και όλοι οι εθελοντές, από 23 μέχρι 10 ετών!
Ο στενός πυρήνας των διοργανωτών αποτελείται από την next generation των κοινών του χωριού:  Άκης φράγκος (23), Αγγελής Στέφος (23), Δημήτρης Ζουζουλής (20), Νίκος Καλλίτσης (20), Σωτήρης Μακρής (22), Δημήτρης Μακρής (20), Δημήτρης Σκάρλος (22), Θανάσης Ευσταθίου Θανάσης (18), Λεωνίδας Ξυδιάς (16), Γιάννης Πετράκος (14)! Πραγματική επανάσταση!
Σε εξέλιξη βρίσκεται η φάση των ομίλων, όπου οι ομάδες είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους, επτά όμιλοι των τεσσάρων ομάδων και ένας όμιλος των 5 ομάδων! 52 αγώνες θα διεξαχθούν στην πρώτη φάση από την οποία θα περάσουν στη φάση των 16, οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο! Ακολουθούν τα νοκ άουτ τα οποία θα οδηγήσουν στον τελικό του Σαββάτου 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ!
Όλες οι ομάδες παραλαμβάνουν πρόγραμμα αγώνων, η διοργάνωση φροντίζει να έχουν εμφιαλωμένο νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα κορίτσια της Γραμματείας λύνουν όλα τα προβλήματα και είναι υπεύθυνες για την ομαλή ροή των αγώνων,
ΟΛΟΙ οι αγώνες βιντεοσκοπούνται και όποιος θέλει ζητά τον αγώνα που τον ενδιαφέρει, όπου του προσφέρεται σε DVD, τα αγόρια του εθελοντισμού στέκονται δίπλα στις ομάδες, υπάρχει πάντα στο γήπεδο νοσηλευτής ή νοσηλεύτρια για κάθε ενδεχόμενο!
Το τουρνουά έχει σελίδα στο Facebook (Τουρνουά 5χ5 Ποδοσφαίρου - Ροβιές Εύβοιας) όπου καθημερινά ανεβαίνουν φωτογραφίες από τον εθελοντή φωτογράφο του τουρνουά τον 15χρονο Γιώργο Καλλίτση, καθώς και αποτελέσματα Βαθμολογίες και scorers!
Βραβεύεται πάντα το fair play, ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά, οι τρεις πρώτες ομάδες παίρνουν κύπελα και μετάλλια, βραβεύεται ο πρώτος σκόρερ, η καλύτερη απόκρουση τερματοφύλακα!
Αν δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή με την παρέα σας, τότε μια δοκιμή θα σας πείσει πως είναι μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού!