Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μπεκάκος και Καψάλας στην ομάδα της Σκεπαστής

Σημαντικό  θεωρείται το κλείσιμο της συνέχειας της συνεργασίας της ομάδα της Σκεπαστής με τον Βαγγέλη Μπεκάκο. Ο καταξιωμένος προπονητής τα βρήκε με την διοίκηση και έτσι θα συνεχίσει και φέτος την πολύ καλή πορεία που είχε πέρσι στην ομάδα.
Β. Μπεκάκος
Να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μπεκάκος ανέλαβε την ομάδα της Σκεπαστής με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και με τις οδηγίες του, η ομάδα από εκεί που βρισκόταν σχεδόν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, τελικά κατάφερε και τερμάτισε τέταρτη!
N. Kαψάλας
Εμείς χτες το απόγευμα αργά μιλήσαμε με τον Γιάννη Βάγια, Πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την συνέχιση της συνεργασίας Σκεπαστής – Μπεκάκου και μας έδωσε και άλλη μια πληροφορία. Η ομάδα απέκτησε τον Νίκο Καψάλα από την  ΑΕ Ιστιαίας, μια μεταγραφή που και αυτή θεωρείται πολύ σημαντική κίνηση για την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Ο Νίκος Καψάλας ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Λίμνης, έπαιξε στην ΑΕΚ Νέου Πύργου και στην προηγούμενη περίοδο, μεταγράφηκε στην ΑΕ Ιστιαίας. Μάλιστα ο κος Βάγιας θέλησε μέσα απο την σελίδα μας να μεταφέρει τα ευχαριστώ του στην ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας και στον κ. Αναγνώστου προσωπικά, για την πολύ καλή συνεργασία τους.