Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΧ: Τρέχει για μεταγραφές

Η προετοιμασία του ΑΟ Χαλκίς δεν ξεκίνησε χθές Δευτέρα όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί καθώς πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τη διοίκηση η έναρξη θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 1η Αυγούστου. Μέχρι στιγμής υπάρχουν προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, όμως δεν πρόκειται να ανακοινωθούν ονόματα πριν υπογραφούν τα δελτία. Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές ομάδες της Γ΄εθνικής θα ζητήσουν παράταση στην έναρξη του πρωταθλήματος  αντί για τις 11 Σεπτεμρίου στις 25/9.

Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας τα οποία θα κοστίζουν 100 ευρώ και τα VIP 150 ευρώ. Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα της προετοιμασίας, αν δηλαδή η ομάδα θα ταξιδέψει σε κάποιο προπονητικό κέντρο ή θα παραμείνει στην Εύβοια. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά από συζήτηση του προέδρου και του Τίμου Καβακά τις επόμενες ημέρες.

Συνεργάτες του 44χρονου τεχνικού είναι ο Δημήτρης Καραγιάννης για τον οποίο δεν χρειάζονται επιπλέον συστάσεις. Οι δυο τους άλλωστε συνεργάστηκαν και τη σεζόν που τελείωσε στον Αχαρναίκό. Γυμναστής είναι Κώστας Διάλλας ο οποίος επιστρέφει για 3η φορά στην Εύβοια. Ο Διάλλας ήταν γυμναστής στην εκπληκτική πορεία του Ηρακλή Ψαχνών (με τον Θωμά Γράφα προπονητή) όταν και έφτασε μια ανάσα από την Α΄εθνική. Καβακάς και Διάλλας συνεργάστηκαν ξανά στον Ηρακλή Ψαχνών τον Μάρτιο του 2015 τον οποίο και μεταμόρφωσαν μετά μια μια απογοητευτική σεζόν(με Κούτση και Φοιρό). Στα πλέι άουτ κυνήγησαν τη παραμονή με εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά προδώθηκαν από τους πολλούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών.

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου. Επίσης παρελθόν από το ΔΣ αποτελεί ο Αντώνης Νάτσος ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.