Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Λάμπρος Σπίντζος στην Εθνική σαν προπονητής τερματοφυλάκων ;

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία στην Βόρεια Εύβοια πως ο γνωστός  προπονητής Λάμπρος Σπίντζος, είναι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας σαν προπονητής τερματοφυλάκων.
Δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες και αν και προσπαθήσαμε να  μιλήσουμε με τον κ. Σπίντζο, δεν τα καταφέραμε να τον βρούμε.
Παρόλα αυτά ψάχνοντας για πληροφορίες στο ιντερνετ, βρήκαμε μία δημοσίευση που αναφέρει πως στο τέλος Μαίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΕΠΟ, σε συνεργασία με την FIFA στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πειραιά στο ΣΕΦ.
Οι εργασίες του σεμιναρίου φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Μιστράλ στην Αθήνα. Για μια ολόκληρη εβδομάδα θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων εξειδίκευσης οι 31 επίλεκτοι προπονητές τερματοφυλάκων που το παρακολούθησαν, μυήθηκαν στα νέα δεδομένα της θέσης «1» από τον βασικό εκπαιδευτή που είναι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας του ΕΪΡΕ και νυν μέλος των τεχνικών επιτροπών της FIFA και της UEFA, Πατ Μπόνερ.
Ανάμεσα στα ονόματα που το παρακολούθησαν λοιπόν, είναι και αυτό του Λάμπρου Σπίντζου.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση στο acadimies.gr  (http://acadimies.gr/site/article.php?aid=2485&cid=10 ) και τη λίστα
τη λίστα των ονομάτων των 31, την οποία και αναδημοσιεύουμε.

Παναγιώτης Αγριογιάννης, Στέφανος Αϊβαλιώτης, Αναστάσιος Αποστολόπουλος, Γεώργιος Ασπρογέρακας, Βασίλης Βαλλιάνος, Λάζαρος Βαρδάκης, Χρήστος Βασάλος, Στάικος Βεργέτης, Νίκος Γρηγοριάδης, Φώτης Γκιζέλης, Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, Κωνσταντίνος Επογλου, Πασχάλης Ζαπαρτίδης, Γεώργιος Κρούπης, Ευάγγελος Λάππας, Αλέξανδρος Λευκίδης, Παναγιώτης Μαλιαρίτσης, Νικόλαος Μιχόπουλος, Γεώργιος Μπακιρτζίδης, Ιωάννης-Μαρίνος Μπακόπουλος, Κωνσταντίνος Νικολαϊδης, Μιχάλης Ξημεράκης, Γιάννης Πλαβούκος, Δημήτριος Ράπτης, Παναγιώτης Σαββίδης, Νικόλαος Σαργκάνης, Λάμπρος Σπίντζος, Βασίλειος Τριχός, Γεώργιος Τσιανός, Αικατερίνη Φαλίδα, Γεώργιος Φουσέκης.