Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένας Βίκινγκ στην Κύμη

Ο Σουηδός Μάρτιν Πάλμπλαντ είναι η πρώτη μεταγραφή του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης στην Α1! Η διοίκηση των νεοφώτιστων ανακοινώνει επισήμως την συμφωνία με τον έμπειρο Σουηδό γκαρντ, τον οποίο κατάφερε να πείσει να γίνει κάτοικος Κύμης παρουσιάζοντας του αναλυτικά τα σχέδια και τους στόχους για την νέα σεζόν και δείχνοντας του ότι θα έχει καίριο ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο του κόουτς Μπρατσιάκου.

Ο Μάρτιν Πάλμπλαντ είναι 30 χρονών, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, έχοντας αγωνιστεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Σουηδίας. Τα βασικά αγωνιστικά του στοιχεία είναι η εκρηκτικότητα, αν και γκαρντ καρφώνει πολλές φορές εντυπωσιακά την μπάλα, και η ευστοχεία από την περιφέρεια. Την σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Α1, ενώ την προηγούμενη χρονιά έπαιξε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Πανον. Μετά την λήξη του συμβολαίου του με την ομάδα της Πάτρας η διοίκηση της Κύμης του εκδήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον της, κατέθεσε την πρόταση της και με μεθοδικές κινήσεις κατάφερε να προσθέσει ένα σημαντικό «όπλο» στην φαρέτρα του τεχνικού επιτελείου.

Ένας Βίκινγκ στην Κύμη


Με αυτόν τον τρόπο ο Σκανδιναβός παίκτης έγινε η πρώτη μεταγραφή της Κύμης στην Α1, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν νέα «χτυπήματα», καθώς η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκο επιθυμούν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα ρόστερ που θα είναι απολύτως ανταγωνιστικό στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της basket league!