Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη της Αναγέννησης Μαντουδίου με πρωταγωνιστή τον Κουιμτζίδη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Νίκη στις καθυστερήσεις για την Αναγέννηση Μαντουδίου που προηγήθηκε στο σκορ και αν και ισοφαρίστηκε, τελικά στο 90+ πέτυχε ένα ανέλπιστο γκολ που της έδωσε την νίκη.
Πρεμιέρα σήμερα για τον μεσοεπιθετικό Άλφρεντ Ασαμόα, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά μιας και η προετοιμασία της ομάδας του Προκοπίου δεν  είναι επαρκής, ενώ ο  ίδιος μόνο δυο προπονήσεις έχει πραγματοποιήσει με τη νέα του ομάδα.

Η Δόξα Προκοπίου ξεκίνησε δυναμικά και σε όλο το πρώτο μέρος είχε τον πρώτο λόγο με επιθέσεις που έφταναν μέσα στην περιοχή του Τζαχρήστου, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με ξαφνικές αντεπιθέσεις να αιφνιδιάσουν.
Και οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν πρόβλημα με τον τερματισμό των φάσεων, με το Μαντούδι να μη μπορεί να διαχειριστεί την θέση οφσαίτ στην οποία υπέπεσαν οι παίκτες του πολλές φορές.
Οι δυο ομάδες πήγαν με λευκή ισοπαλία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, αποφασισμένες και οι δυο για τη νίκη. Αν και οι γηπεδούχοι εξακολουθούσαν να έχουν τον πρώτο λόγο, το Μαντούδι ανέπτυξε πιο δυναμικές επιθέσεις και έβρισκε χώρους που του παραχωρούσε η Δόξα και έτσι μπήκαν στην περιοχή του Αλατζά αρκετές φορές.
Στο 56΄ μάλιστα προηγήθηκε αφού ο Μουρκόγιαννης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε πετυχημένα ο Κουιμτζίδης, 0-1.
Γρήγορα η Δόξα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε επιτυχώς ο Γιάννης Κουτσουφλάκης 1-1.

Στο 82΄ η Δόξα έμεινε με δέκα παίκτες, μιας και ο Κουρκουλιώτης απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη.
Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην νίκη στο 89΄ όταν ο Κουτσουφλάκης σημάδεψε από κοντά τα δίχτυα του Τζαχρήστου ο οποίος όμως πάνω στην τελική γραμμή έδιωξε με τα πόδια.
Τελικά, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Αναγέννηση ήταν αυτή που σε μια ξαφνική επίθεση με τον Κουιμτζίδη, κατάφερε να βρει τα δίχτυα του Αλατζά για δεύτερη φορά και έτσι να στείλει παίκτες και οπαδούς στα ουράνια, 1-2.
Σε λίγο ο κ. Κασομούλης σφύριξε τη λήξη με τους φίλους του Μαντουδίου να πανηγυρίζουν με πάθος τη σημερινή νίκη τους.

ΔΕΙΤΕ φωτορεπορτλάζ απο τον αγώνα κάνοντας ΚΛΙΚ στη φωτογραφία που ακολουθεί