Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Άφησε υποσχέσεις η Δροσιά 3-0 τον Απόλλωνα

Ανανεωμένος, φρέσκος και ποιοτικός ο ΑΠΚΟ επιβλήθηκε με 3-0 του Απόλλωνα Παραλίας και άφησε υποσχέσεις για καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τα πρώτα δείγματα της Δροσιάς συνηγορούν ότι πρόκειται για μια γρήγορη ομάδα με αρκετούς ποδοσφαιριστές όπως οι Ζαούρης, Τσουπέης, Φτούλης, Αντωνιάδης και Τσούτης, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο τοπικό πρωτάθλημα. Μεσοεπιθετικά οι γηπεδούχοι έδειξαν ταχύτητα στην ανάπτυξη με δημιουργία πολλών τελικών στην αντίπαλη εστία.

Κάπως έτσι άνοιξε το σκορ στο 11΄με Τρίκκα και Φτούλη να συνδυάζονται πολύ ωραία από δεξιά και η σέντρα από τον δεύτερο να βρίσκει ιδανικά τον "δαιμόνιο" Ζαούρη που με άψογο πλασέ τελείωσε ιδανικά για το 1-0. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν ιδιαίτερα εμφανής με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν σωστά τη μπάλα και να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα της Ανθηδόνας εκμεταλλεύτηκε και την κούραση της αντιπάλου του και από το 60΄ ανέβασε στροφές φτάνοντας πολλές φορές κοντά στο γκολ.


Τρίκκας στο 61΄, Ζαούρης στο 65΄, Τσουπέης στο 67΄και 76΄, και Μπούρικας στο 69΄ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά πότε ο Παπαρίδης και πότε η αστοχία δεν επίτρεψαν το γκολ. Τελικά ο Αντωνιάδης στο 88΄που τρία λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγώνα, με άψογο πλασέ αξιοποίησε την εξαιρετική μακρινή ασίστ του Τσούτη και πέτυχε το 2-0.


Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ο Ζαούρης μετά από ασίστ του Μπούρικα διπασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 3-0 δίνοντας παράλληλα τη σωστή αναλογία ανάμεσα σε σκορ και της εικόνας του αγώνα.

Καλή η διατησία από Χουλιάρα, Κοντογιαννίδη και Μουρτίκα.

ΑΠΚΟ (Σ. Μπαλάνος): Κατσιμήτρος, Τσούτης, Νικολάου, Δημητρίου, Σίμος (89΄Σουλιωτάκης), Γ. Φρυγανάς, Τσουπέης (85΄Αντωνιάδης), Μπουρίκας, Φτούλης, Ζαούρης, Τρίκκας (72΄Πολυχρόνης).

Απόλλων. Π (Δ. Δεληγιάννης): Παπαρίδης (79΄Δρεναφτσής), Ζια, Βαρθαλάμης, Κωνσταντόπουλος, Αργύτης, Θωμάς (62΄Σπετσέρης), Πάντος, Κατσίμπρας, Λέων, Βατανίδης, Βρούβας (62΄Αργυρός)