Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Αυλωνάρι τίμησε την μνήμη του ''Ν. Κούκη''

Ο Νότος και το Αυλωνάρι τίμησαν την μνήμη του ιδρυτή του ΑΟΑ στο 9ο τουρνουά που διοργανώθηκε στο Δημ. Γήπεδο που φέρει το όνομα του, Όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν την μεγάλη μορφή του ιδρυτή του Αυλωναρίου.
Αγωνιστικά το τουρνουά περιλάμβανε τρεις εξαιρετικούς αγώνες και συμμετείχαν ο Αχιλλέας κάτω Αχαρνών, ο Ολυμπιακός Χαλκίδας και ο ΑΟ Αυλωναρίου,με την ομάδα των Αχαρνών να κατακτά το κύπελλο ''Ν. Κούκης σημειώνοντας μια νίκη και μια ισοπαλία.
Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο ΑΟ Αυλωναρίου με μια νίκη και μια ήττα και την τρίτη θέση ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με μια ισοπαλία και μια ήττα. Ο κάθε αγώνας ήταν διάρκειας 40 λεπτών
Αχιλλέας κάτω Αχαρνών - ΑΟ Αυλωναρίου 1-0
Το μονδικό γκολ σημείωσε ο Τσάκαλος στο 33' μετά από σέντρα του Σάλαρη
Δείτε τον αγώνα
Ολυμπιακός Χαλκίδας -Αχιλλέας κάτω Αχαρνών 0-0
Χωρίς γκολ ο δεύτερος αγώνας που είχε ποιότητα ιδιαίτερα από την νεανική ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον καλογυμνασμένο Αχιλλέα.
ΑΟ Αυλωναρίου - Ολυμπιακός Χαλκίδας 1-0
Πολύ καλύτερο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα το Αυλωνάρι πήρε την νίκη από τον Ολυμπιακό Χακίδας με το γκολ να σημειώνει στο 19' ο πιο νεαρός παίκτης του τουρνουά ο 14χρονος Γιώργος Κούκκης γιος του προέδρου Περικλή Κούκη
Αχιλλέας κάτω Αχαρνών: Κ. Καβαλάρης.
Τόλιας, Αβραμόπουλος, Καπουλας, Καραπαναγιώτης, Καλογήρου, Λάσκαρης, Τσαλιαγκός, Αγγελόπουλος, Θεοδώρου, Τσάκαλος, Σάλαρης, Καψώχας, Αυγέρης, Πέσι, Μαραντίδης, Αναπλιώτης, Λήλο, Νουλάτος, Τσιανκισίδης.
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ Κρόκος:
Κότσαρης, Κόκκος, Γεραντώνης, Μήτρου, Παπίλας, Ζέρβας, Αιδίνης, Καράπας, Βασιλείου, Περιβολάρης, Φράγγης, Βασιλείου, Κούκης Γ, Κοτρόζος, Κούκης Ν, Νικολής, Φρυγανάς, Τσαλιαγκός.

Ολυμπιακός Χαλκίδας: Μαύρος Μιχ.
Βάρκας, Αρβανίτης, Μαρθίτης, Σταύρου, Δαριβέρης, Αντωνόπουλος, Βρεττός, Σαχίνης, Ντόιμας. Μπασινάς, Οτσκα, Μητάκης, Σταματούκος, Στρατής, Αθανασόπουλος.

>