Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξαιρετικός ο Ερμής κοίταξε στα μάτια την Καστέλλα.

Ένας εξαιρετικός Ερμής έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο μέσα στην Καστέλλα και ήταν κυρίαρχος για 70' αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος από την Καστέλλα στο ισόπαλο 1-1 για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Ευβοίας.
Με τον Ερμή Πηλίου να έχει τον έλεγχο ξεκίνησε ο αγώνας και στο 20' είχε καλή ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Δασκαλόπουλος πάσαρε στον Κατζούρα που πλάσαρε ελάχιστα άουτ.
Στο 25' απάντησε η Καστέλλα με δυνατό σουτ του Βότση που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 30' σέντρα του Τσιαμίχα και κεφαλιά άουτ του Τσούτση.
Στο 35' ο Μήτρου από καλή θέση πλάσαρε για να μπλοκάρει ο Αλεξανδρής.
Στο 42' πλασέ κοντινό του Δημάκου έδιωξαν οι αμυντικοί.
Στο 65' ο Ερμής που είχε εξαιρετική απόδοση άνοιξε το σκορ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφθασε στον Ανδρίτσο που πλάσαρε τον Κηρόπουλο 0-1.
Η Καστέλλα που μετά το 70' εκμεταλλεύτηκε την κούραση των παικτών του Ερμή και είχε την υπεροχή κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια.
Ήταν το 80' όταν Μήτρου και Τσιμίχας συνδυάστηκαν, τροφοδότησαν τον Τσούτση που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Καστέλλα:
Κηρόπουλος, Αναστασίου (46' Μακρής), Καρβέλας, Κεχαγιάς (55' Ζήσης), Νταλιάνης, Μπασινάς, Πεσχίρας, Τσούτσης, Βότσης (75' Κουτσαυλής), Τσιαμίχας, Μήτρου.



Ερμής Πηλίου:
Αλεξανδρής, Δροσούνης, Περήφανος, Κοντάκης , Σεφέρης, Κωνσταντός, Ανδρίτσος, Δασκαλόπουλος, Κατζούρας (46' Τσούρτης, 75' Μουρτζάκης), Ανδρίτσος, Ριζόπουλος (46' Δημάκος).