Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η αθλητική ομάδα του Εviagoal ενημερώνει και διευκρινίζει

Με την ολοκλήρωση της προηγούμενης αθλητικής σεζόν η ομάδα του Eviagoal συνατήθηκε με τον ιδιοκτήτη του Ράδιο 1 Μάνο Παπαμακάριο και τον ενημέρωσε για την απόφαση της να μην συνεχίσει τη νέα σεζόν. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την συνεργασία που είχαμε για 2,5 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εκπρόσωπος του Ράδιο Εύβοια 104,1 επικοινώνησε με τον Γιώργο Νικολάου και πρότεινε τη συνεργασία των δυο πλευρών ενόψει της νέας σεζόν. Η αθλητική μας ομάδα μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση αποδέχθηκε την πρόταση με δυο αδιαπραγμάτευτους όρους:
α) Να λειτουργούμε ανεξάρτητα και αυτόνομα χωρίς καμία παρέμβαση από τη διοίκηση του σταθμού και
β) Να μην υπάρχει καμία σχέση συνεργατών του σταθμού στην ομάδα χωρίς την έγκριση μας.
Και οι δυο όροι μας έγιναν δεκτοί χωρίς δεύτερη κουβέντα από τη διοίκηση του σταθμού.

Τις τελευταίες ώρες και ενώ θεωρούσαμε ότι ήταν ήδη ξεκάθαρο, προέκυψε θέμα συνύπαρξης της ομάδας του eviagoal με ανθρώπους που καμία σχέση δεν θέλουμε να έχουμε μαζί τους. Προφανώς θεώρησαν ότι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας είμαστε πια "παγιδευμένοι" και πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω.

Υπολόγισαν όμως λάθος.Δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε πόσο μάλλον να συνεργαστούμε, με κατά φαντασίαν καναλάρχες, ούτε με ανθρώπους που είναι έκπτωτοι στη συνείδηση του αθλητικού κόσμου του νομού. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό πως η συμφωνία μας με το Ράδιο Εύβοια 104,1 δεν ισχύει.

Για οποιαδήποτε ενέργεια μας στο μέλλον θα επανέλθουμε.

Η αθλητική ομάδα του Eviagoal