Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολα η ΑΕΚ Χαλκίδας την νίκη στα Ψαχνά

Δύσκολη νίκη πέτυχε η ΑΕΚ Χαλκίδας μέσα στα Ψαχνά απέναντι σε ένα ψυχωμένο Ηρακλή που στο πρώτο μέρος πίεσε τον δικέφαλο, είχε ευκαιρίες αλλά στην επανάληψη η ΑΕΚ ανέβασε απόδοση και στο 84' πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγώνα και στο 16' έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Χασαπίδη που δεν πρόλαβε να πλασάρει από κοντά.
Στο 23' μετά από σέντρα ο Μαναρίτσας έπιασε κεφαλιά που έφυγε ελάχιστα άουτ.
Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε και η ΑΕΚ με τον Βεζυρτζόγλου στο 31' απαντώντας στις ευκαιρίες του Ηρακλή.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και στο 52' ο Ταυταρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ανδρούτσο αλλά πλάσαρε άουτ.
Στο 55' ο Μπακομήτρος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 80' η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη ο Ανδρού τσος με εντυπωσιακή επέμβαση έσωσε την εστία του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ του Βεζυρτζόγλου μέσα από την περιοχή και έδωσε την νίκη στην ΑΕΚ που έκανε το 2Χ2 και πήρε το τρίποντο.

Ηρακλής Ψαχνών: Α. Σπυρόπουλος.
Ανδρούτσος, Π.Λ. Σκριβάνος, Δούλος, Μπουρνάζος (91' Ραπάι), Τουρκοχωρίτης, Μαρίνος (81' Μουτουσίδης), Π.Δ. Σκριβάνος, Παπαδόπουλος, Μαναρίτσας, Ντούμας, Χασαπίδης (59' Γκάβαλης).




ΑΕΚ Χαλκίδας: Α. Αυλωνίτης: 
Μητακίδης, Κοκκάλας, Μπισμπικόπουλος, Θωμάς, Τσούτης, Λούκας, Ταυταρίδης (90' Τζάβρας), Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βρέττος (83' Σεϊνταράση).