Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πρώτη Τάπια στα "κυανόμαυρα"

Την πρώτη του φωτογραφία με την φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ KINGS έβγαλε ο νέος διαγώνιος των "κυανόμαυρων"  Ένρυ Σαντάνα Ομάρ Τάπια (Henry Santana Omar Tapia).
Ο Δομηνικανός παίκτης της Χαλκίδας προσγειώθηκε  στη Θεσσαλονίκη μετά από πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομήνικο και είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συνομιλήσει με το νέο του προπονητή Σπύρο Γκολίτση και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Σταύρο Σφυρίδη.
Στη συνέχεια γνώρισε τους νέους συμπαίκτες του, το δεύτερο προπονητή Χρήστο Μπουκουβάλα και ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια. Μάλιστα έδειξε παρά την κούραση του ταξιδιού ευδιάθετος και συμμετείχε στην προθέρμανση της ομάδας στο δεύτερο φιλικό με το Αιγίνειο.
Σήμερα αναμένεται έστω και για λίγο να κάνει και την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή της Θεσσαλονίκης.
Με την επιστροφή της ομάδας στη Χαλκίδα και υπό την εποπτεία του επικεφαλή του ιατρικού τιμ ιατρού Διαμαντή Θωμά θα μεταβεί στο Metropolitan hospital, όπου θα υποβληθεί στα προβλεπόμενα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.