Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σε ανοδική πορεία το Τραχήλι 1-0 την Κύμη

Πολλή σημαντική νίκη κατάφερε να πετύχει η ομάδα του Τραχηλίου που με χρυσό σκόρερ για ακόμα μια φορά τον Μακρή Ν νίκησε την Κύμη με 1-0 πήρε βαθμολογική ανάσα, και άφησε τους φιλοξενούμενους ουραγούς στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν ισορροπημένος με πάθος και δυνατές μονομαχίες αλλά και αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη καλή ευκαιρία έγινε στο 18' όταν ο Λάμπρου έκανε επέλαση από δεξιά μπήκε στην περιοχή πέρασε την μπάλα πάνω από τον Τριανταφύλλου αλλά οι αμυντικοί προ της γραμμής του τέρματος απομάκρυναν.
Στο 25΄ ο Λάμπρου γύρισε την μπάλα στο Μακρή και αυτός μόνος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τριανταφύλλου.
Στο 26' ο Δαφνής σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και υποχρεώνει τον Γεραντώνη σε εντυπωσιακή απόκρουση.
Στο 27' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπρου απέκρουσε ο Τριανταφύλλου.
Στο 30' σουτ του Πούρη κατέληξε άουτ.
Στο 31' ο Μακρής Ν κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά σουτάρει και ο Τριανταφύλλου με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
Στο 33' η Κύμη έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Ρέτσας έκανε ατομική ενέργεια από αριστερά και τελευταία στιγμή έκοψε η άμυνα σε κόρνερ  στην εκτέλεση του οποίου η μπάλα έφτασε στον Πούρη που από το ύψος της περιοχής σούταρε και η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα της αριστερής δοκού του Γεραντώνη.
Στο 37' ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Λάμπρου απέκρουσε ο τερματοφύλακας τον φιλοξενούμενων.
Στο 50' σε ανεπανάληπτο τετ α τετ βρέθηκε ο Μακρής Ν αλλά ο Τριανταφύλλου είπε και πάλι όχι .
Στο 55' ο Ρέτσας έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ λίγο άουτ .
Και φτάσαμε στο 74' όταν σε μεγάλη μπαλιά προς την περιοχή της Κύμης ο Λάμπρου κερδίζει την μονομαχία στον αέρα και με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Μακρή Ν ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τριανταφύλλου και κάνει το 1-0.
Αυτή ήταν η μόνη φορά που νικήθηκε ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ήταν αρκετή όμως για να πάρουν οι γηπεδούχοι τους τρεις βαθμούς καθώς κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος ,αφού η Κύμη δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση σε σουτ του Φώτη στο 90'που έφυγε λίγο άουτ.
Τραχήλι.
 Γεραντώνης,Μύρτο,Σέγκος Δ,Μιχελής,Μώρος,Ελμασλάρι,Σκολαρίκης(84'Μακρής Δ),Κουκουβάος(46' Σέγκος Α),Μακρής Ν,Λάμπρου,Γιαννούλης(90'Καδδίτης Κ).
Κύμη.
Τριανταφύλλου,Γέραλης,Φώτης,Τσάλας,Τσεκούρας,Δαφνής(46' Καρλής),Κέκης,Πούρης,Ρέτσας,(58' Πόγκας Ζ),Πόγκας Α,Πεταχτής.