Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Βυζάντιο Ν. Πύργου - Δόξα Προκοπίου 1-5 (Video & Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις αν και με ευρύ αποτέλεσμα έγινε στον Νέο Πύργο όπου το Βυζάντιο δεν κατάφερε να πάρει  βαθμό, παραμένοντας ουραγός στην βαθμολογία της Β΄ Κατηγορίας.
Η Δόξα Προκοπίου πιο έμπειρη σαν ομάδα, κατάφερε να επιβληθεί στο νεοφώτιστο Βυζάντιο που ξεκίνησε πολύ καλά, κατάφερε να ισοφαρίσει και να δώσει ελπίδες για τη συνέχεια του αγώνα, αλλά τελικά, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο, «έκατσε» ολοκληρωτικά και ηττήθηκε με το ευρύ 5-1.
Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Φενερίδη και Αρετσίνη, αλλά στο 20΄ δέχτηκε το πρώτο γκολ  από τον Ασαμόα που εκμεταλλεύτηκε την επιστροφή της μπάλα στα πόδια του από χτύπημα στην πλάτη του ρέφερι, και έτσι αιφνιδίασε τον Αλεξίου, 0-1.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι παίκτες του Ζουπανιώτη  έδειξαν ότι είχαν πάθος και κατάφεραν στο 46΄ να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια του, με τον Margegai να βρίσκει τα δίχτυα του Αλατζά, 1 – 1 (δείτε το Video).
Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν. Λίγο μετά ο Ασαμόα και πάλι, στο 48΄, πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Δόξα, σε μια στιγμή που το Βυζάντιο ζητούσε fair play, μιας και παίκτης της είχε πέσει στο χόρτο και η ομάδα είχε «παγώσει». 1-2. από κοντά.
Στο 86΄ ο Ασαμόα πετυχαίνει και τρίτο τέρμα με κεφαλιά από κοντά, 1-3.
Στο 88΄  ο Δανέλης και πάλι με κεφαλιά κάνει το 1-4.
Στο 90΄ διαμορφώθηκε το τελικό 1-5 με τον Ασαμόα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε γκολ και φάσεις


Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ
κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί