Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αήττητη στην κορυφή η Αιδηψός (Video τα γκολ)


Σε έναν πολύ δυνατό, γρήγορο και πολύ καλό αγώνα κορυφής, η ομάδα της Αιδηψού κατάφερε να λυγίσει την Σκεπαστή και να μεγαλώσει την βαθμολογική τους διαφορά στους 4 βαθμούς, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, παραμένοντας αήτητη μέχρι τωρα.
Στο γήπεδο της Σκεπαστής η τοπική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, έχοντας  ένα πρώτο 30λεπτο με καταιγιστικές επιθέσεις.
Στη συνέχεια η Αιδηψός κατάφερε να πάει για το ημίχρονο με σκορ 1-1, αφού έφερε τον αγώνα στα ίσια και να μπαίνει στο δεύτερο μέρος πιο δυναμική, με συνεχή πίεση της γραμμής άμυνας της Σκεπαστής. Η πίεση αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ και έτσι, έχοντας τους γηπεδούχους να έχουν «κάτσει», κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και δίκαια να πάρουν το τρίποντο της νίκης.
Μεγάλη η εμφάνιση σήμερα του Θανάση Θαλασσινού, που πραγματικά ξεχώρισε ανάμεσα στους παίκτες των γηπεδούχων.

Φάσεις του αγώνα

 4΄ Από τη μεγάλη περιοχή ο Θαν. Θαλασσινός σουτάρει  αλλά ο Μυλωνάς πέφτει σωτσά και διώχνει σε κόρνερ.
10΄ Η συνεχής πίεση των γηπεδούχων συνεχίζει με τον Ζουζουλή να δίνει την μπάλα στον Θαν. Θαλασσινό και εκείνος την στέλνει στην κλειστή γωνία του Μυλωνά, κάνοντας το 1-0.
15΄ Σουτ του Ζουζουλή τερματίζει λίγο έξω από το καθετο του Μυλωνά.
18΄ Σουτ του Θαν. Θαλασσινού βρίσκει στην προβολή του Βασιλείου και βγαίνει κόρνερ, που στην εκτέλεση του  η κεφαλιά Καλλίτση καταλήγει πάνω από το οριζόντιο.
33΄ Ο Καψάλας δίνει στον Θαν. Θαλασσινό που σουτάρει και η μπάλα βγαίνει πάνω από το οριζόντιο.
37΄ Δυνατό, μακρινό σουτ του Βασιλείου βγαίνει άουτ αρκετά μακριά από το κάθετο του Μπαρμπούνη.
39΄ Σε μια αναμπουμπούλα μέσα στην άμυνα και σε λάθος ενέργειά της, ο Χρήστος Φώτου από κοντά βρίσκει τα δίχτυα του Μπαρμπούνη και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 1-1.
44΄ Σουτ του Ψύλλου μέσα από την περιοχή, βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και τερματίζει κόρνερ.
50΄ Σουτ σχεδόν από τη γραμμή του κόρνερ του Θαν. Θαλασσινού καταλήγει πάνω από το οριζόντιο του Μυλωνά, αφού πρώτα ακούμπησε σε πόδι αμυνόμενου.
55΄ Δυνατό σουτ του Τσούπρου βρίσκει σε πόδι αμυνόμενου και το κόρνερ που εκτελείται βρίσκει το κεφάλι του Γερογιάννη και καταλήγει ελάχιστα άουτ.
60΄ Κεφαλιά του Γοργομάτη μετά από φάλουλ, βρίσκει το οριζόντιο του Μπαρμπούνη.
65΄ Σουτ του Χήστου Φώτου από τη γωνία της μεγάλης πεισοχής, απομακρύνει σε κόρνερ ο Μπαρμπούνης.
75΄ Ο Χρήστος Φώτου από  μακριά βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Γοργομάτη που στην κίνηση στέλενει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
80΄ Ο Βασιλείου εκτελεί φάουλ από πολύ πλάγια, σχεδόν από το κόρνερ, η μπάλα περνάει το τοίχος και άλλους παίκτες και βρίσκεται στα δίχτυα του Μπαρμπούνη, στο δεύτερο δοκάρι, 1-2.
91΄ Σουτ  του Ξυράφη τερματίζει λίγο έξω από το κάθετο του Μυλωνά.

ΑΟ Σκεπαστής (Μπεκάκος):
Μπαμπούνης, Ντέντης, Γεωργίου, Καλλίτσης, Τσούπρος, Αγιασοφίτης (67΄ Θαλασσινός Ι τΑ), Θαλασσινός Ι τΒ, Καψάλας (78΄ Ξυράφης), Γερογιάννης (87΄ Γεωργαντζής Ν), Ζουζουλής

ΑΟ Αιδηψός (Δημητρίου):
Μυλωνάς, Βασιλείου Γ, Βασιλείου Ι, Τριανταφύλλου, Αναγνώστου Μ, Σιρπτσιόγλου, Φώτου Χ (89΄ Μπατσιώτος), Φατσης, Ψύλλος (87΄ Καπλανάι), Αθανασίου, Γοργομάτης

Δείτε τα  2 γκολ της Αιδηψού



Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στη φωτογραφία που ακολουθεί