Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εντυπωσιακός ''3 αστέρων'' ο Αγ. Λουκάς

Με το διπλό κατάφερε να φύγει ο  Άγιος Λουκάς από το γήπεδο της Βρύσης απέναντι στη ομάδα της Κονίστρας  και μάλιστα με το ίδιο σκορ που είχε σημειωθεί και στον αγώνα κυπέλου, όπου είχαν βρεθεί αντιμέτωποι.
Με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 4ο λεπτό ξεκίνησε ο αγώνας όταν ο HAJRANI  βρέθηκε τετ α τετ με τον Γούναρη να πέφτει και να αποσοβεί το γκολ με τα πόδια.
Στο 6ο λεπτό ο Καρατζάς μετά από ωραία πάσα του Πηλιχού έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας του Φραγκίσκου.
Στο12ο λεπτό δυνατό σουτ του Ιωαννίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή  η μπάλα σταμάτησε  στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φραγκίσκου.
Στο 14ο λεπτό μετά από κάθετη μπαλιά του Γιαννούλη ο Παναγιάρης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Κονίστρας, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 50ο λεπτό έγινε το 0-1 όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ ο Ξύγγης Ν. με τεχνικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φραγκίσκου.
Δύο λεπτά πρόλαβαν να χαρούν οι παίκτες του Αγίου Λουκά και αμέσως με τη σέντρα, η ομάδα της Κονίστρας κέρδισε φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Με την εκτέλεση η μπάλα ήρθε μέσα στη μικρή περιοχή, όπου πιο ψηλά από όλους πήδηξε ο Κόκκος που με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γούναρη.
Στο 75ο λεπτό μετά από σέντρα ο Γιαννούλης με δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2.
Στο 81ο λεπτό ο Παναγιάρης, αφού πέρασε όλη σχεδόν την άμυνα της Κονίστρας  έπιασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Φραγκίσκου.
Στο 89ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ ο Πηλιχός μέσα από την μικρή περιοχή με πανέμορφο πλασέ έκανε το τελικό 1-3.