Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λύτρωση για την Μακρυκάπα στο 87'

Στο 87' ήρθε η λύτρωση για την Μακρυκάπα που πήρε την νίκη από τον αξιόμαχο Ελλήσποντο σε ένα αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος του αγώνα.
Μοιρασμένος ξεκίνησε ο αγώνας στο Δημ. γήπεδο Μακρυκάπας με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στην εστία του Ελλήσποντου.
Την μεγάλη όμως ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου την έχασαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Κυριακόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση στο 42' όταν μετά από σέντρα του Νάτση σουτ από πολύ κοντά έσωσε την εστία του.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς  και στο 61' έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά από εκτέλεση φάουλ ο Στρατής με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε αλλά ο Ελλήσποντος με σωστή αμυντική τακτική κράτησε μέχρι το 87' όπου οι γηπεδούχοι με εξαιρετικό πλασέ του Κούκα άνοιξαν το σκορ μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς από τους πολυάριθμους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο.
Άλλη μία σπουδαία επέμβαση επιφύλασσε το τέλος του αγώνα στο 94' από τον Κυριακόπουλο όταν απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ που εκτέλεσε ο Μπαϊμπάκης κρατώντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.