Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

''Έμφραγμα'' στο 93' η Δόξα Προκοπίου

Ο Διαιτητής του αγώνα κοιτούσε το ρολόϊ του για να σφυρίξει την λήξη όταν μία βαθιά μπαλιά έφερε το έμφραγμα στο ''ΗΛ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ'' και την Κήρινθο να δραπετεύει στην κυριολεξία με τον βαθμό  στο ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα 1-1, σε ένα αγώνα όπου η Δόξα είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλο τον αγώνα, είχε ευκαιρίες , προηγήθηκε, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 93' από την ελλειπή ΑΕ Κηρίνθου που μέτραγε βασικές απουσίες.
Με τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους ξεκίνησε ο αγώνας και στο 16' ο Ασαμόα άνοιξε το σκορ για την Δόξα Προκοπίου 1-0.
Η Κήρινθος που έπαιζε με αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ της Δόξας είχε δοκάρι στο 36' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργουσόπουλου.
Χωρίς να αλλάξει κάτι πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά η σωστή αμυντική τακτική των παικτών της Κηρίνθου δεν τους επέτρεπε να της δημιουργήσουν άλλο πρόβλημα.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι με το 1-0 θα τελείωνε ο αγώνας στο 93' από μία βαθιά μπαλιά ο Γεωργουσόπουλος μπήκε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τους γηπεδούχους ακόμα να μην μπορούν να πιστέψουν τι έγινε.
Τελικό αποτέλεσμα Δόξα Προκοπίου - Κήρινθος 1-1