Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ΑΕΚ Χαλκίδας νικήτρια στο ντέρμπι της Ερέτριας

Με το διπλό έφυγε από την Ερέτρια η νέα ΑΕΚ Χαλκίδας, σε ένα αγώνα που στο τέλος είχε αποβολές, ένταση, δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και την ΑΕΚ Χαλκίδας νικήτρια με 2-0 με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα, απέναντι σε ένα Απόλλωνα που έπαιζε από το 77' με δέκα παίκτες.
Με τους γηπεδούχους να απειλούν ξεκίνησε ο αγώνας όταν ο Μώρος στο 3' έπιασε δυνατό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ  και την ομάδα της Ερέτριας να έχει τον έλεγχο στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας που ισορρόπησε στην συνέχεια κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 36' όταν ο Σεϊνταράσι έβγαλε τον Σμυρναίο σε θέση βολής και αυτός πλάσαρε τον Τόρα ανοίγοντας το σκορ 0-1
Στο 42' η Ερέτρια έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Τόρα πάσαρε στον Μώρο που από καλή θέση έβγαλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν μετά από πάσα του Ταυταρίδη ο Σμυρναίος πλάσαρε αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.
Δοκάρι για την Ερέτρια στο 65' σε κεραυνό του Μώρου.
Δύο μεγάλες ευκαιρίες είχε γα την συνέχεια η ΑΕΚ στο 66' και στο 68' που δεν τις εκμεταλλεύτηκε.
Στο 77' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λογο αποβολής με 2ης κίτρινης του Μετζανάϊ.
Στο 86' αποβλήθηκαν ο Προπονητής της ΑΕΚ κ Δαύρης και ο συνεργάτης του κ Χνάρης μετά από ένταση που επικράτησε.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματα της όταν μετά από δυνατό σουτ η μπάλα τράνταξε τα δοκάρια του Τόρα και στην επαναφορά ο Βρέττος την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 0-2 υπέρ της ΑΕΚ Χαλκίδας