Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με τις ευλογίες του Πάτερ Γεώργιου ξεκίνησε η Προποντίδα

Στη φυσική της έδρα το γήπεδο του βούρκου η Προποντίδα ξεκίνησε επίσημα και φέτος τις υποχρεώσεις της στα τμήματα υποδομής.
 Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Πατήρ Γεώργιο ο οποίος εκτός από τις ευχές του προς τα παιδιά παρέδωσε και μαθήματα ποδοσφαίρου.
 Η Μπάρτσα ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Χαλκίδας στηρίζει τα νέα παιδιά, δίνει βάση στις ακαδημίες και αποτελεί πηγή παιχτών για το ποδόσφαιρο της Έυβοιας. Στυλοβάτες της προσπάθειας αυτής είναι τα αδέρφια Σπύρος και Σταμάτης Γεραντώνης οι οποίοι δίνουν καθημερινό αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της έλλειψης αγωνιστικών χώρων.
 Στη φετινή περίοδο στο τεχνικό team προστέθηκε ο Δ.Καραγιάνης ο οποίος με τις εμπειρίες και τις γνώσεις του θα μυήσει στους μπόμπιρες τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
 Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν και αρκετοί γονείς οι οποίοι μας δήλωσαν το πόσο ευχαριστημένοι είναι από την δουλειά που γίνεται στην Προποντίδα και το σημαντικότερο χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά οι ίδιοι.
 Μετά το τέλος του αγιασμού τα παιδιά υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις αφού η διοίκηση είχε μεριμνήσει να βρίσκεται στο γήπεδο γιατρός.
Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Προποντίδας Χ.Κουσκούτης ο οποίος ευχήθηκε υγεία και πάντα επιτυχίες στους νεαρούς, ευχαρίστησε τους Αδερφούς Γεραντώνη για το έργο που επιτελούν και τέλος τόνισε ότι η διοίκηση καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε η ομάδα να γυρίσει στη φυσική της έδρα το συντομότερο δυνατόν.