Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζει του κεφαλιού του ο Α.Ο.Ν.Α

Την 6η συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Ν.Α. επικρατώντας  της Αυλίδας με το ευρύ 4-1. Η ομάδα της Αρτάκης πήρε μία δίκαιη νίκη παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Οι παίχτες του Π.Τοκπασίδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 6΄ σε κόρνερ του Μπαλαμπάνη η μπάλα είχε τροχιά προς στα δίχτυα όμως ο Κουτσαβλής την έδιωξε πάνω στην γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπαλαμπάνης με σέντρα ξυράφι βρήκε τον Μαντά και αυτός με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα του Αραβανή κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια η Αυλίδα πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 20΄ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν η κεφαλιά του Ελευθερίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Καλοχωρίδη έδιωξε ο Μώρος .Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου η Αυλίδα ισοφάρισε όταν στο 52΄ ο Βισβίνης σέντραρε και ο Κάκιος με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στην επόμενη φάση η Αυλίδα θα μπορούσε να προηγηθεί όμως ο Ελευθερίου δεν κατάφερε να κοντρολάρει σωστά. Από το 55΄ και μέχρι το 75΄ ο Α.Ο.Ν.Α. ήταν καταιγιστικός και πέτυχε 3 τέρματα με τους  Μπασούκο στο 55΄ με κεφαλιά σε σέντρα του Μαστροκώστα στο 60΄ με τον ίδιο παίχτη με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και στο 66΄ με κεφαλιά του Μαντά ενώ παράλληλα έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ .Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και το μόνο που αξίζει να αναφέρουμε είναι η διπλή απόκρουση του Μώρου στο 75΄ σε σουτ των Καλοχωρίδη και Ελευθερίου .
Ακούστε τι μας δήλωσε ο Παν Τοκπασίδης
M.V.P
Το τίτλο του διακριθέντα τον μοιράζονται οι σκόρερ Μαντάς και Μπασούκος αλλά και ο Μπαλαμπάνης γιατί με 2 δικές του ασίστ προήλθαν τα γκολ του Α.Ο.Ν.Α.

Το Στραγάλι
Ο διαιτητής πέρασε απαρατήρητος παρά το ότι άναψαν τα αίματα αρκετές φορές στο παιχνίδι.
Α.Ο.Ν.Α:.
 Μώρος Μαστροκώστας ( 77΄Γκέκας ) Μπαλαμπάνης Ταψής Πουρνής Σεχάι Μπασούκος Κονόμι ( 85΄ Αποστόλου ) Μαντάς ( 72΄ Βούλγαρης )Μιχαλάς Κολιόπουλος
Αυλίδα: 
Αραβανής Μάλλιαρης ( 62΄ Χιούσκα ) Βισβίνης Κουτσαβλής Δουρδουβέλας Κάκιος Στέργκου Καλοχωρίδης Μπαιμπάκης ( 70΄ Ελευθερίου Σ.) Βαρσαμάς  Ελευθερίου χ.