Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δ.Τσατσαρής: '' Φεύγω στεναχωρημένος από την Χαλκίδα''

Όταν πέρσι το καλοκαίρι ο Γ. Λάμπρου τον έφερε στην Χαλκίδα οι περισσότεροι φίλοι του Α.Ο.Χ. δεν τον γνώριζαν. Αυτός όμως με την αποδοσή του και τον χαρακτήρα του κατάφερε να τους κερδίσει και το ονομά του να γίνει σύνθημα στα χείλη των Nerazzuri φιλάθλων.

 Το καλοκαίρι που η ομάδα στήθηκε από την αρχή ήταν από τους λίγους που παρέμειναν από την περσινή χρονιά θέλοντας να είναι μέλος μίας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τα πράγματα στράβωσαν αρκετά νωρίς και αυτός μη έχοντας άλλη υπομονή ζήτησε από την διοίκηση να αποχωρήσει παρά το ότι ο Γ.Ελευθεριάδης και οι συνεργάτες του υπερέβαλαν ευατούς ώστε να τον κρατήσουν στην ομάδα.

 Το eviagoal επικοινώνησε με τον Δ.Τσατσαρή ο οποίος μας δήλωσε; ''Φεύγω στεναχωρημένος από την Χαλκίδα γιατί το ονειρό μου ήταν να παίξω με τον Α.Ο.Χ. στην footballeague. Ακόμη με στεναχώρησε το γεγονός ότι τόσο πέρσι όσο και φέτος παρόλο που είχαμε καλή ομάδα δεν είχαμε την ανάλογη πορεία.'' Ο Δ.Τσατσαρής στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συμπαίχτες που είχε στην Χαλκίδα για την άψογη συνεργασία και μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους φιλάθλους του Α.Ο.Χ. Ακόμη τόνισε ότι αποτέλεσε τιμή γι αυτόν το ότι φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Χαλκίδας. Κλείνοντας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κ. Αυλωνίτη και Ελευθεριάδη για το ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε να μείνει στην ομάδα.
Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι μία από τις Πύδνα Κίτρους ή Προοδευτική με επικρατέστερη την 2η .