Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισοπαλία με αποβολές στο ντέρμπι Ταξιάρχης - Ωρεοί

Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική για τον Ταζιάρχη και τους Ωρεούς, που στο γήπεδο της Αιδηψού αναμετρήθηκαν σε ένα τοπικό ντέρμπι που είχε φάσεις αλλά και αποβολές.
Και οι δυό ομάδες άγγιξαν το γκολ,  όμως οι τερματοφύλακες είπαν «όχ黨και κράτησαν το αποτέλεσμα
Η ομάδα των Ωρεών έπαιξε και με εννέα  παίκτες, αφού στο 33΄ ο Γιουκάι είδε δεύτερη κίτρινη, αλλά  με δεύτερη κίτρινη αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 73΄ και ο Σταματονικολός.
Από πλευράς Ταξίαρχη, ο Χρήστος Δέσπους είδε δεύτερη κίτρινη στο 74΄και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.
Υπήρξαν διαμαρτυρίες και από τις δύο ομάδες για αποφάσεις της διαιτησίας.
Συγκεκριμένα ο Ταξιάρχης ζήτησε πέναλτι στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα για ανατροπή του Δημητράκη μέσα στην περιοχή, αλλά και οι Ωρεοί στο 38΄ ζήτησαν γκολ όταν απευθείας φάουλ του Μούστου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι  και χτυπώντας στο χόρτο συνέχισε να βρίσκεται στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να επιμένουν ότι η μπάλα χτύπησε  μέσα από την γραμμή του τέρματος.


Α.Ε. Ταξιάρχη(Μισιρλής Κώστας) :
Μουρίδης,  Παραντές, Δημητράκης, Καπόλος, Μπαλαμούτης, Δέσπους Δ. (71΄ Λυσσέας), Γκαμίλης, Δαρζέντας, Καραβάς, Δέσπους Χ, Τσαμούργλου

Α.Ο. Ωρεών (Ζυγογιάννης Κώστας):
Μαυρούτσικος, Καρατσόλιας (82΄ Αναγνωστάκης), Ματζώρος, Γιουκάι, Γλύκος, Τριανταφύλλου, Μούστος, Ρεσούλη, Μπλέτσας (59΄ Καραπάνος), Καπλανάι, Σταματονικολός

Διαιτητής: Γκάτσος
Βοηθοί: Ιωάννου, Δούκας

Δείτε φωτογραφίες απο τον αγώνα