Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τα Κόσκινα νικητής στο ντέρμπι των γειτόνων

Ο ΑΟ Κοσκίνων ήταν ο νικητής του γειτονικού ντέρμπι επί του ΑΟ Ζάρητρα με 3-2 και έκανε το 2Χ2 στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, όπου παίχθηκε ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά και τις δύο οι φιλοξενούμενι ισοφάρισαν και μετά το 75' τα Κόσκινα έπαιξαν αμυντικά και κράτησαν το υπέρ τους σκορ και την νίκη, απέναντι στα νεανικά Ζάρητρα που είχαν αντοχές σε όλο το ενενηντάλεπτο.
Στο 5' τα Κόσκινα άνοιξαν το σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουραντά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να περνάει την γραμμή 1-0.
Στο 19' τα Ζάρητρα ισοφάρισαν με πλασέ του Σπανόύ 1-1
Στο 28' τα Κόσκινα πήραν εκ νέου το προβάδισμα με πλασέ του Κοκκάλα 2-1.
Στο 34' τα Ζάρητρα ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Πέππας, όταν ο γκολκίπερ των Κοσκίνων Πανταζής ανέτρεψε τον Ντόβολη 2-2.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα και πάλι στο σκορ με πλασέ από πλάγια του Μπουραντά 3-2
Μετά το 70' οι γηπεδούχοι υποχώρησαν και οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και στο 76' έχασαν διπλή ευκαιρία σε ισάριθμα πλασέ να ισοφαρίσουν και πάλι αλλά δεν τα κατάφεραν.
Οι γηπεδούχοι για την συνέχεια διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ και πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς με 3-2.
Εξαιρετική η διαιτησία του Βαλ. Βρακά και των βοηθών του.
ΑΟ Κοσκίνων: Σ. Νικολαου.
Πανταζής, Τζίτζιρας, Οκνιάνωφ (46' Σταματάκος), Δημολιάνης Τ, Κουρούπης, Βυργιώτης, κοκκάλας, Μαυρομάτης (53' Φωτιάς), Δημολιάνης Β, Βλάχος, Μπουραντάς (77' Μπρούκα).
ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ. Γεωργίου.
Καλιοτζής, Φωτόπουλος, Παπαγεωργίου (46' Παναγιώτου Ν), Λιώνης, Ντόβολης Γ, Ανδρέου, Αποστόλου, Σπανός, Πέππας Λ, Ντόβολης Ι (51' Πέππας Χρ, Πάσχος (Παναγιώτου Ι).