Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΕ Ληλαντίου Δελτίο τύπου

Σε ένα αγώνα που η ομάδα μας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΑΠΣ Σταυρού, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη αντιθέτως σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα η ομάδα μας προσπαθούσε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο σε ένα δύσκολο  αγωνιστικό χώρο (ξερό γήπεδο), δημιούργησε  φάσεις για γκολ το οποίο δεν ερχόταν, και σε μία αμφισβητούμενη φάση η ομάδα του ΑΠΣ    Σταυρού προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε στο 26΄και μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαμασφύρας.
Σαν να μην έφτανε αυτό ύστερα από 2΄ σε μία αδράνεια της άμυνας μας   η γηπεδούχος ομάδα θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Πετράκη και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
Στo δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω συνέχισε την καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της δημιούργησε φάσεις με Φλώρο, Κουλοχέρη, Moco το γκολ όμως  ήρθε στο τελευταίο λεπτό, όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Κέντρος μετέτρεψε σε γκολ ο Κουλοχέρης.                                                                                
Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει την ικανοποίηση που δεν χάθηκε το παιχνίδι αλλά και πίκρα γιατί η καλή εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε με νίκη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε το καθαρό παιχνίδι και την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας από την ομάδα του ΑΣ Σταυρού.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Σιμιτζή, Τσάλλα και Ρίζου.

Α.Ε.Λ. Πετράκης, Χαλιώτης, Χατζηαντωνάκης, Κουλοχέρης , Φλώρος, Μαίσογλου (59΄ Κέντρος ), Ndoi , Σπυράκης ( 71΄Τζάνος),  Καρλατήρας , Μάκ Κόλλιας (81΄ Καλέντζης ), Moco.

Η ομάδα μας ευχαριστεί την διοίκηση, αθλητές και φιλάθλους του ΑΣ Σταυρού για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή   30/10 και ώρα 11.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου τον ΑΟ Πισσώνα.