Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πιο αποτελεσματικός ο Λήλας 0-3 στην Αυλίδα

Σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα του Λήλα Βασιλικού για την δωδέκατη αγωνιστική της Α κατηγορίας της Εύβοιας επικρατώντας εκτός έδρας επί της Αυλιδας με σκορ 0-3.
Οι παίχτες του Δημήτρη  Λύκου ήταν πιο αποτελεσματικοί και αξιοποίησαν κατά το έπακρο της ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι,  σπαταλώντας τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι.
Δυνατά μπήκαν στο παιχνίδι οι παίχτες του Βλάση Ταυταρίδη χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.
Με το καλημέρα και πριν ακόμη συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Μάλλιαρης κάνει λάθος στο κέντρο της άμυνας του Λήλα, ο Στέργκου μπαίνει έξυπνα στην φάση το πλάσε όμως που επιχείρησε απόκρουσε ο Ευαγγελινος σε κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Βισβίνης εκτελεί φάουλ ο Κάκιος πιάνει κεφαλιά πάλι ο Ευαγγελινός σώζει την εστία του .
Στο 8΄ ο Βισβίνης από καλή θέση χάνει άλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους όπου κυριαρχούσαν στα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού.
Ο Μαστροκώστας με εξαιρετική κάθετη πάσα βρίσκει τον Καραχάλιο στην πλάτη της άμυνας της Αυλίδας όπου με υποδειγματικό πλασέ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε με του γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ευαγγελινού.
Πιο δυνατά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και στο 55΄ ο Καραχάλιος  με ατομική ενέργεια από αριστερά κάνει το 0-2.(δυο προσωπικά γκολ στο σημερινό παιχνίδι)
Στο 78΄οι γηπεδούχοι χάνουν διπλή ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι με τον Καλοχωρίδη και τον Λάμτσε να αστοχούν εξ επαφής.
Στο 85΄ ο Κάκιος από καλή θέση πιάνει κεφαλιά και πάλι άουτ.
Ότι δεν κατάφεραν οι παίχτες της Αυλίδας το κατάφερε ο Μαστροκώστας στο 89΄με πλασέ κάνοντας το 0-3.
Με την νίκη αυτή ο Λήλας μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους ενεά βαθμούς, αφού η πρωτοπόρος ομάδα του πρωταθλήματος η ομάδα Αρτάκης δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Καστέλα (ήρθε ισόπαλη 1-1).

Α.Ο Αυλίδας:
 Αραβανής, Τζαφέρος, Μάλλιαρης ( 55'Λαμτσε), Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Στέργκου, (83 Πρίσκος), Καλοχωρίδης, Βισβίνης, Κουτσαυλής, Ελευθερίου.

Λήλας Βασιλικού:
Ευαγγελινός, Κικίδης, Ντούνας, Αυλωνίτης, Μάλλιαρης, Κουτσαυλής, Νάνος, Καραχάλιος, Ροντρίγκο, Μαστροκώστας, (90' Τσούρα), Λειβαδίτης, (50' Γίγας 75' λτρ Ποδαράς).