Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σπουδαία νίκη το Αλωνάρι 2-0 την ΑΕΚ Χαλκίδας (Βίντεο)

Σπουδαίο τρίποντο πήρε το Αυλωνάρι επικρατώντας με 2-0 επί της ΑΕΚ Χαλκίδας, σε ένα αγώνα όπου η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο αλλά ήταν ακίνδυνη, με τους γηπεδούχους στις τέσσερις επιθέσεις σημείωσαν ένα γκολ και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι ισορόπησε έχασε κι' άλλες ευκαιρίες σημείωσε άλλο ένα γκολ και πήρε την καθαρή νίκη από την ΑΕΚ η οποία σε όλο τον αγώνα είχε μόνο μια καλή στιγμή.
Με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο του κέντρου ξεκίνησε ο αγώνας αλλά τις ευκαιρίες τις είχαν οι γηπεδούχοι.
Στο 20' ο Αγριόδημος έδιωξε σε κόρνερ δυνατό σουτ του Δήμου.
Στο 23' ο Τσαλιαγκός τετ-α-τετ πλάσαρε αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 43' το Αυλωνάρι άνοιξε το σκορ όταν μετά από σέντρα ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι ισορόπησε και πίεσε την ΑΕΚ.
Στο 56' ο Δήμου πήρε την μπάλα από το κέντρο έφθασε απέναντι από τον Αγριόδημο και πλάσαρε από πλάγια για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Νέα εξαιρετική επέμβαση του Αγριόδημου στο 69' έσωσε την εστία της ΑΕΚ.
Στο 79' το Αυλωνάρι διπλασίασε τα τέρματα του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, αμυντικός απέκρουσε προς τα πίσω, ο Αγριόδημος απέκρουσε και ο επερχόμενος Φρυγανάς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-0.
Στο 90' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν τρία διαδοχικά σουτ μέσα από την μικρή περιοχή αποκρούστηκαν από τον Αγριόδημο και τους αμυντικούς.
Στο 91' η μοναδική ευκαιρία της ΑΕΚ σε σουτ του Βρέττου όπου έδιωξε εντυπωσιακά ο Κότσαρης.
Να σημειωθεί ότι στο 8' τραυματίστηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ Μπισμπικόπουλος και δεν μπόρεσε να συνεχίσει ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ Βρακά και των βοηθών του.
Δείτε τα γκολ του αγώνα & τις δηλώσεις των προπονητών
ΑΟ Αυλωναρίου: Γ Μπασούκος.
Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Φρυγανάς, Παπίλας, Βασιλείου Β, Δημάς (74' Περιβολάρης), Βασιλείου Δ, Τσαλιαγκός (87' Γλυκός), Δήμου, Φραγγής (90' Μήτρου).
ΑΕΚ Χαλκίδας: Γ Δαύρης.
Αγριοδημος, Βρέττος, Μπισμπικόπουλος( 8' Ζευγολάτης), Τσολάκος, Κοκκάλας, Τζάβρας, Παπαδάκης (85' Βελής), Σεϊνταράς (71' Ντούρμας), Σμυρναίος, Αγγελάτος Γ, Αγγελάτος Δ.