Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πολύτιμη νίκη η Καστέλλα μέσα στην Δροσιά

Μετά από μιά πολύ καλή εμφάνιση η Καστέλλα πέρασε με 3-1 από το γήπεδο της Δροσιάς προβληματίζοντας παίκτες και φιλάθλους της τοπικής ομάδας. Η αλήθεια είναι πάντως πως τα δύο από τα τρία γκολ των φιλοξενουμένων προήλθαν από τραγικά λάθη των παικτών της Δροσιάς.
Μόλις στο 10' ο Μήτρου εκτέλεσε φάουλ και ο γκολκίπερ  Κατσιμήτρος στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σε σέντρα του Τσαμίχα από αριστερά ο Σίμος στην προσπαθειά του να διώξει έκανε το 0-2.
Από κει και ύστερα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 70 κέρδισαν πέναλτι όταν μετά από ωραίο μπάσιμο του Χρ.Φρυγανά ο Βότσης υπέπεσε στην εσχάτη των ποινών.Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσουπεής ο οποίος μείωσε σε 1-2.
Και εκεί που έλεγε κανείς πως οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στο ματς ήρθε ο Τσούτσης να πάρει το ριμπάουντ στο 73' μετά από σουτ του Κεχαγιά στο δοκάρι, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες των απογοητευμένων γηπεδούχων.Στο 90'αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μήτρου.
Δροσιά
Κατσιμήτρος,Τσούτης,Παπαδάς,Δημητρίου,[46'Παναγιωτάκος][63'λ.τ Φρυγανάς Χρ],Προβής,Σίμος,Αντωνιάδης,Φτούλης[25'λ.τ Μπούρικας]Τσουπεής,Λάμπρου,Πολυχρόνης
Καστέλλα
Κηρόπουλος,Βότσης[82'Αναστασίου]Καρβελάς,Χαζαρίδης,Κεχαγιάς,Πεσχήρας,Σπανος,Γκίκας[72'Μαρίνος]Τσούτσης,[80'Ζήσης]Μήτρου,Τσαμήχας

                                                                          ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ